Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2016 11:29 - Сталинските НЛО
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 1981 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.07.2016 09:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да, има свидетелства за срещи с нацистки НЛО. Например антарктическата експедиция на адмирал Бърд през 1947 година, който се натъкнал на антарктическа база на нацистите дошли от бъдещето, които помагали на земните нацисти. Американските военни научили за тази база от пленени немски подводничари. Там американците очаквали да намерят само избягали нацисти с подводници(райхът контактувал с НЛО базата в Антарктида чрез подводници), но били нападнати от нациски летящи чинии на пришълците от бъдещето живеещи в космоса. Нацистите на земята нямали толкова напреднала технология, иначе щяха да спечелят войната.
В САЩ през 1961 година семейство Барни и Бети Хил са отвлечени от НЛО. Първоначалните опити да си спомнят инцидента се натъкват на фалшив спомен, създаден с техника са контрол на съзнанието или с хипноза, че са отвлечени от малки на ръст извънземни. После обаче при хипнотичните сеанси си спомнят, че са отвлечени от нацисти в нацистки униформи.
Бети и Барни Хил са отвлечени от нацистите НЛО вероятно за да покажат неодобрението си от расовото смешение. Бети е бяла, а Барни чернокож. Нацистите са расисти и са против такива бракове. Това е неодобрение и на расовата политика на САЩ, даваща равни права на чернокожите, нисша раса според нацистите.
Сведения за нацистки НЛО има. Има срещи с НЛО с екипажи от хора в нацистки униформи.
Но има сведения и за среща със самия Йосиф Сталин на борда на НЛО.
През 1980 годена на 28 ноември в Англия край градчето Тодморден, Западен Йоркшър полицаят Алан Годфри е отвлечен от НЛО. На борда му той вижда човек с брада който се представя с името Йозеф или Йосиф, двама ниски на ръст роботи, явно негови служители и голямо черно куче.
На Годфри казват, че всички те идват от звездната система Зета Сет. Тайнственият Йосиф му задава множество въпроси, свързани с личния му живот, на които той отговаря. Алан Годфри не е подложен на прегледи или експерименти като при много от НЛО отвличанията.
Въпросният Йосиф много прилича на младия Йосиф Сталин. Той е възкресен и подмладен с машина на времето. Отвличането на Алън Годфри явно не случайно и
е с цел да се покаже дискретно пред последователите си на Земята, които ще разберат за случая. (Както Крилатият дракон-Кецалкоатъл показа своите космически кораби НЛО - "крилати змии" или "крилати дракони" в небето над София в края на 1978 година. - Драконите са се появявали и в наши дни. Техните НЛО  са наблюдавани неотдавна . В самият край на 1978 годнина над  българската столица София се появява голям кръгъл сребрист НЛО, а над града кръжат и множество малки НЛО, пурообразни и много маневрени като класическите НЛО. Рязко променяли посоката си на движение, нищо непостижимо за самолетите. Според някои от описанията те имали малки крила, приличали на реактивни самолети (изтребители). Това е необичайно за традиционните НЛО, но пък според преданието Кецалкоатъл долетял на перната, тоест крилата змия. Може би това прилича на тази форма на НЛО - пуробразна издължена с крила - наподобяваща крилата змия. Големият кръгъл обект вероятно е базов кораб, а малките космически кораби изтребители. Може крилата им да служат за прикрепване на оръжия.
Тази демонстрация на сила трябва да е предупреждавала, че закрилят България, за това и са показани "крилатите змии" на Кецалкоатъл - крилатите НЛО над София. А и е напомнила, че Крилатият дракон е в космоса и че е достатъчно могъщ за да се намеси при нужда на Земята.
)

Младият Йосиф Сталин:
image

image

Алан Годфри показва рисунка на НЛОто, което видял и въпросния Йосиф:

image

image

Виждаме, че Сталин и сталинските НЛО са на линия в космоса и посещават Земята, както я посещават Крилатия дракон-Кецалкоатъл и нацистите.
Сталинските НЛО астронавти и драконите както и нацистките НЛО са дошли от бъдещето от време с различно на нашето историческо развитие, в което комунизма не е падал или се е възродил и са се заселили в космоса. Сега те обитават там и посещават Земята от време на време.
Какви са тези сталинистки НЛО астронавти не може да се каже. Сталинисти са китайските комунисти например. Но сталинисти може да са и космическите СССР,  особено след махането на Ленин по време управлението на римския император Тиберий, макар че може да били сталинисти и преди това, може Сталин да е бил втори след Ленин като ръководител.
По времето на Император Тиберий(15-37г.) египтянинът Тамун, моряк на кораб, край остров Патмос бил извикан от някъкъв глас, който му казал да предаде при пристигането си в Палад, че великият бог Пан е мъртъв. Той така и направил. Хората почнали да оплакват Пан. Някои вярващи християни смятат, че това се отнасяло за Исус Христос, разпнат някъде по това време, но Исус нали е възкръснал, не е мъртъв - поне според вярващите и преданието. А ако не е възкръснал, значи не е бог. Така че определено не става дума за Исус. Отнасяло се е за Ленин, който има козя брада и напомня на козел, а Пан е получовек-полукозел според гръцката митология. Ленин трябва да е бил сменен с компютър по това време. Останал е обаче въпреки смяната влиятелен и почитан в космическия СССР,  уважаван като създател и теоретик на комунизма, символ на комунизма, защото християните продържават да изобразяват дявола като козел или с кози рога, копита,крака, уши и брада, векове по-късно, а комунизмът е Сатаната - противника в юдаизма и християнството.
Има податки( от Ешенбах), че поне по време на Средновековието космическите СССР се управляват от интелигентен компютър, макар да не много ясно дали става дума за компютър или за Сталин, но Сталин може да има властови позиции, влияние и да се радва на почит в космическия Съветски Съюз дори върховната власт да е на компютъра. Така че може съветските НЛО астронавти да са сталинисти независимо дали управлява Сталин или компютъра. Обаче може върховната власт да е все пак на Сталин, не се знае.

Но как нацистки и сталински НЛО посещават безпрепятствено САЩ, Англия и други западни страни и отвличат техни граждани без американските и на Алианса НЛО дошли от бъдещето да им попречат. Те би трябвало да пазят своето земно въздушно пространство. Явно американците и Алианса са били разгромени още по-рано и не могат да спрат Сталин и нацистите. При това положение основната борба за Земята между НЛО астронавтите е между нацисти и комунисти. Това са основните космически НЛО сили днес - нацисти и комунисти.
Наистина НЛО развява на 15 май 1981 година само два дни след атентата срещу папа Йоан Павел Втори светещо английското знаме над Москва и то точно над командването на Варшавския договор. Обаче това НЛО сигурно не е било британско, а съветско на пришълците от бъдещето, но се наложило да сплашва земните съветки ръководители да не убият папата в следващ атентат, защото политическите последици за СССР щяха да са лоши. Атентатът срещу папата е сериозна грешка на тогавашните комунисти. Но е нямало как НЛО космонавтите да влязат в контакт с земното правителство и да го предупредят без да се разкрият, а това не е било желателно или не е било позволено от другите НЛО астронавти.

Така че правете си сметка към каква политика трябва да се ориентирате и на чия подкрепа от космоса трябва да разчитате, защото в космоса нацистите и комунистите командват парада и някой хубав ден, едни от тях може да надвият и да дойдат на Земята.
При тази несигурност  най-доброто, което могат да направят правителствата на Земята, особено някои които са потенциално най-застрашени, е екстремно да започнат разработването и реализацията на космическите технологии - технологии за телепортация, свръхсветлинни полети, звездолети, гравитатори и машини на времето. Само те биха могли да ги спасят някои ден. На тяхно място не бих се бавил дори и миг. Само че те са затънали в дребнавите си стремежи и борби за власт над планетата и за това потискат развитието на космическите и други технологии. Не разбират грозящата ги опасност.



Тагове:   НЛО,   Сталин,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 84218
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930