Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2016 08:56 - Атландида според Едгар Кейси
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 532 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Едгар Кейси(1877-1945г.) е известен американски пророк и лечител от недалечното минало. Той имал интересни видения за Атлантида.
Според него тя се състояла от три острова Арион, Ор и Посеида. Атлантите имали високотехнологична цивилизация. Те имали различни машини, използвали електричеството. Ползвали космическа енергия, получавана с помощта на някакви кристали. Строели летящи машини. Имали запаси от мощни взривни вещества. Сериозен проблем им създамвали гигантските животни. Според Едгар Кейси Атлантида се самоунищожила, като насочили мощен лъч от кристал в космоса към Земята. Така Атлантида потънала.
Тези видения отговарят на сведенията за дейността на древните НЛО астронавти на планетата. Те обучавали и просвещавали земното население. Дали му големи познания, така че земляните могли да създадат високотехнологични цивилизации.
Кристалите, работещи с космическа енергия, са вероятно лазери или оптични системи на гравитационните апарати използвани от НЛО за летене, космически полети и манипулиране на времето. Гигантските животни са динозаврите. Вече споменахме, че рептилоидите, интелигентните динозаври, се опитали да възродят динозавърската фауна на земята. Това създало проблеми на хората, които били нападани от гигантските хищници.
Каква обаче е истината за потъването на Атлантида. Между различните НЛО астронавти заедно със земните им протежета имало вражда. Това направило политически неудобни земните високоразвити цивилизации. Така те трябвяло да бъдат премахнати. Може, разбира се, да са били унищожени при една война. За толкова технически високоразвити цивилизации това обаче е трудно. Те са можели да видят бъдещето с машините си на времето и да вземат предпазни мерки. Ако противниковото надмощие е било голямо и ни можели да се противопоставят, те щели просто да предприемат отстъпление и да се евакуират от Земята в космоса, да избягат. Този изход устройвал и техните противници, защото нежеланото присъствие на планетата се прекратявало. Така тези древни високотехнологични цивилизации били евакуирани, а следите от тях на Земята били старателно заличени от НЛО астронавтите, защото не искали по-късното човечество да узнае истината за тях, за да не разгадае техните технологии и да ги усвои. Това е нещо, което те не желаят, защото имат свои планове за Земята и искат в крайна сметка да я завладеят, за това едно високоразвито технически и научно човечество може да им попречи и по тази причина е нежелано.
Но може все пак, ако НЛО астронавтите не са пожели да спасят земните цивилизации или са били упорити и не са искали да оставят Земята да са били унищожени с война.
Заличаването на тези цивилизации от лицето на Земята родило легендата за потопа и потъването в морето на високоразвитата цивилизация. За тези цивилизации са останали спомени. И тях вероятно и видял пророкът Едгар Кейси.
Тези сведения отговарят на другите данни от митологията на древните народи за намесата на НЛО групировките на нацистите, рептилоидите-динозаври, драконите и комунистите в древността на Земята. Те помагали на хората и създали дъщерни цивилизации на планетата. Едгар Кейси говори за три острова, което може би означава три цивилизации. Арион е кон на Посейдон от древногръцката митология, но вероятно означава нацистите - арийците. Ор на древногръцки означава планина и може би сочи Балканите, тоест българите, които при НЛО комунистическите космонавти играят значителна роля. Посеида остава да е сигурно на рептилиите или на руснаците комунисти. Тези цивилизации са съществували в древността, но са били евакуирани от Земята или унищожени и следите им били заличени. За тях останали оскъдни данни в древните митове и легенди. Това са доказателства за посещенията и дейността на НЛО в далечното минало, когато режимът на космическа изолация на Земята бил по-слаб или изобщо не го е имало.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 83691
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031