Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2016 10:07 - Невидимите извънземни
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 587 Коментари: 0 Гласове:
1



Извънземните могат да изкривяват пространство-времето и така преодоляват огромни пространства.
Те могат да се крият в изкривено пространство и така да става невидими за нас. Невидими те присъстват около нас и се намесват в живота ни. Moгат да действат от разтояние през изкривеното пространство. Също така мога да въздействат на телата като изкривяват пространството и създават изкуствена гравитация. 
Такова например е явлението полтъргайст. Това се прави с цел да ни манипулират и да вярваме в духове вместо в технологии, за да предотвратят развитието на космически технологии на Земята, което се счита за неподходящо, защото хората са алчни, агресивни и неуравновесени и е опасно да се развият технически като извънземните.

Освен това извънземните владеят телепатията и четенето на мисли, което се проявява при някои срещи с тях. Вероятно те могат и да контролират хората с по-слабо съзнание.
Технологията на телепатията не е ясна, но извънземните могат да четат и изпращат мисли. Това е резултат от напредналата им наука и техника, от техните познания.

Извънземните могат да създават у хората илюзорни преживявания. Например мними отвличания от извънземни. Такива хората преживяват в сън, безсъзнание или дори в будно състояние като халюцинация. Такива явления са наблюдавани при напълно здрави психически хора. Въпросът е подозрителното сходство на виденията, което показва общ външен източник, а не са плод на въображението. Ако бяха  изцяло самостоятелна рожба на въображението на хората нямаше да има при различните случаи  поразителна прилика, а въображението на различните хора би родило различни представи и тогава отвличанията щяха да се различават повече помежду си.
Така извънземните изпълняват план си за подготовка на човешкото съзнание без да отвличат реално хора. Освен това могат да правят и мними появявания на НЛО използвайки холограми или нещо  подобно.

Може сивите, а и другите срещани извънземни да са илюзия създадена специално за нас. Възможно е за това да са преобладаващо хуманоидни - приличат на нас. Съзнанието ни ги възприема по-лесно като подобни нам същества и за това са предпочитана форма в така създаваните илюзорни срещи с извънземни. Така се прикрива и образът на истинските извънземни. Те може да са по-различни от нас, а може и да са хора, дошли от бъдещето, но някои от тях да не искат да го научаваме и за това използват  илюзията за създаване на погрешни представи. Все пак в много от контактите с извънземни до 80те години на 20 век особено в Европа доминират неразличаващи се от нас хора преобладаващо нордически тип(високи и руси). Може това да е истинският образ НЛО астронавтите, а чрез сивите да се опитват да го скрият.

Възможна е връзка на извънземните с ясновидството.
Извънземните имат машини на времето, с които могат да узнаят бъдещето и миналото. Така те могат да помагат на ясновидци да предсвазват бъдещето или да разгадават миналото като им дават информация по телепатичен начин.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 84133
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930