Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2016 09:25 - Космическите хора
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 393 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
При срещи с НЛО са виждани екипажи от хора като нас. Те не се отличават от земните хора. Има всякакви типове чернокоси и чернооки, високи и руси (едни от най-разпространените), зеленооки, мургави, тъмнокожи, ниски.
Произходът им е неясен. Вероятно са от взети от извънземните в космоса и така са направени космонавти или са пътували във времето от бъдещето, когато хората са овладели космическите технологии.
Има и по-екзотични извънземни хора - зеленокожи или с котешки очи. Те вероятно са генетично модифицирани. Вероятно котешките очи виждат по добре в тъмното и не се нуждаят от прибори за нощно виждане. От кого са създадени, обаче е неясно.
Любопитни са срещите с германски екипажи на НЛО и с нацисти от космоса.
Обясненията за възникването на космическите нацисти са две.
Взети са като помощници от космическите цивилизации, които планират селекция на земното човечество с цел усъвършенстването му. Подобни селекционерски планове имали и нацистите. За това извънземните взели нацисти като помощници по селекцията на човечеството. Те не са ги взели, защото са висша раса или расисти и антисемити, а защото споделят идеята за селекция на човешката раса - нещо, което извънземните смятат да направят.
Другия вариант е нацистите да идват от друго време. Да са се върнали в миналото от бъдеще, в което нацизма е оцелял и се е развил.
Нацистите са правили опити за създаване на летящи чинии през Втората световна война, но неуспешни. Иначе щяха да спечелят войната с подобни напреднали технологии.
Освен немци НЛО нацисти може да има и от други националности. Те са нацистки съюзници. Те са взети от немските НЛО астронавти или от извънземните като помощници и сподвижници.
Нордическият тип, високи и руси, са най-често срещания вид НЛО астронавти от човешки тип. Те вероятно са свързани с нацистите и са създадени от тях, защото те смятат нордическата раса за най-висша. Така може да са създали космическа раса на суперарийци. Може да са ги вземали от Земята, да са ги получили чрез селекция или генно инженерство. Всичко е възможно, но резултатът е пред нас - нордическа арийска раса.
Нордическите НЛО, които са висшата раса на нацистите, са още едно доказателство за съществуването на мощна нацистка НЛО цивилизация в космоса.
Срещите с нордически екипажи на НЛО рязко намаляват през 80те години на ХХв. и почти престават. Това може да се обясни с това, че пред посветените - правителствата, тайните служби, военните, се е разкрил нацисткият им произход. За това те вече не се появяват, за да не плашат хората като нацисти, а тяхната цел не е да ни плашат.
Възможно е падането на СССР да е резултат от страха от нацистите. Комунистите в Съветския Съюз напрактика капитулираха по същото време през 80те. Комунизмът беше желязна система. Беше издържал десетилетия и щеше да издържи още десетилетия, а можеше да се реформира като Китай и да стане проспериращ, но те се страхуваха от нацистите в космоса. Китайците не капитулираха, но те не се страхуваха толкова, защото не те бяха воювали с нацизма и не го бяха разгромили. За това те се задоволиха с реформи създаващи полукапиталистическо стопанство. СССР се бояха от отмъщение на нацистите. Напълно неоснователно. Космическите цивилизации не позволяват на нацистите да нападнат и завладеят Земята. В космоса има ред и никой не може безнаказано да завоюва планети. Космическата общност ще го спре. Иначе, в космоса щяха да се водят опустошителни войни, да има хаос и ужас. Всички щяха да се унижожават взаимно.
Откритите намеси на астронавтите в земните работи също не се позволяват.
Ако можеха, нацистите отдавна да са ни завладели. Но не им се позволява. Така че Земята е в безопасност  в това отношение.
Освен нацисти има и британци. Например случаят Флаг от 15 май 1981 година. Тогава НЛО демонстрира британски флаг над Москва. А ако има британци, вероятно има и американци. Възможностите за произхода им са две. Да са дошли от бъдещето, когато напредналите космически технологии са овладени от човечеството. Другия вариант е да са били взети от извънземните като помощници или като създаване на сила уравновесяваща и противодействата на нацистите в космоса, в случай че те се изплъзнат от контрол.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 83692
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031