Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2014 17:00 - Технологиите на НЛО според самите тях
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 556 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.03.2016 10:44


Има ли сведения за техниката на придвижване на НЛО дадени ни от НЛО.
Екипажите на НЛО доста неохотно споделят технологията си за предвижване със земляните при срещите с тях. Казват доста неясни неща или откровено лъжат.
Това е така, защото НЛО се боят технологията им да попадне в ръцете на земляните. Хората от Земата са доста агресивни, неуравновесени, алчни и опасни. Опасно е да им се дава толково могъща технология и оръжие. Може да се превърнат в завоеватели - заплаха за извънземните и планетите им, а и в заплаха за самите себе си, ако воюват помежду си. А може да има други причини НЛО да не ни дават своите технологии, но това ще бъде раглеждано по-късно.
НЛО лъжат например и по въпроса, къде живеят. Някои са казвали, че са от Венера, Марс, Сатурн и други, а тези планети са необитаеми, както се оказва.
Въпросът е, че не можем да се доверяваме на сведенията давани от НЛО.
Все пак какво казват НЛО екипажите за своя начин на придвижване.
Някои казват, че използват магнитно или електромагнитно поле. Това не е невъзможно теоретично, но е трудно осъществимо напрактика. Освен това светлината всъщност е електромагнитно поле.
Други казват, че използват светлина.
Например на контактьора Джордж Ван Тасел било казано от НЛО астронавтите, че използват превръщането на тежките частици на свелината в леки. Това е може би намек за използването на гравитацията създавана от светлината.
НЛО във Венецуела 1965 година, които твърдели, че идват от Орион, казват, че използват концетрирана слънчева енергия, която създавала силна магнетична сила.  Възможно е да се разбира под слънчева енергия светлинна енергия, която съзвдава гравитомагнитно поле(въртеливо гравитационно поле).
Сведенията на НЛО от древността 
НЛО днес са доста предпазливи, когато ни дават информация. Възможно е в древността да не са били толкова предпазливи, тъй като примитивната човешка цивилизация едва ли би могла да изработи и използва НЛО техниката. Има митове, че древните хора са получавали забранено познание, например мита за райската градинав Библията.
За това техническа информация за НЛО би следвало дасе търси в древните източници.
Какво казват древните източници.
В древна Индия има доста сведения за виманите, летящите машини на боговете - тоест древните астронавти.Сведенията, как се задвижват, обаче са доста неясни. Това вероятно е умишлено. В един текст авторът казва направо, че знае как се правят виманите, но няма да каже, за да не попадне информацията в лоши ръце.
Какво обаче има като информация от древните индиски източници.
Има някакви сведения за вимани задвижвани с живак нагряван от огън. Вероятно става дума за атомни ректори с живачно охлаждане. Описаното използване силата на живака напомня реактивен двигател, но живакът е неподходящ за работно вещество на реактивен двигател. Нагретия живак може да се използва да нагрява въздуха във въздушнореактивен двигател на атомен самолет. Може да се използва за производство на електичество в подходящо устройство, а то да захранва електрически реактивен двигател, плазмен или йонен. Плазменият и йонният реяктивни двигатели ускоряват като работно вещество заредени частици с електромагнитно поле.
Това обаче са все конвенционални технологии неподходящи за космически кораби прекосяващи пространството между звездите. Те не могат да изпреварят светлината.Вероятно умишлено се дава такава информация за заблуда на земляните.
Индийците споменават и вимани задвижвани от вихър, но не уточняват как се получва и какво представлява. Устроиства наречени "Вихър" се споменават и в Библията.
В Книгата на Йезекил се описват обекти приличащи на космически кораби.  Техния "дух" се криел в наречени "Вихър" особени колела, покрити с очи. Това с очите звучи като безмислица, ако не разбираме това като термин означаващ оптика. Това означва, че НЛО използват кръгови оптични устроиства, които концентрират светлината, светлинната енергия изкривява пространството. Освен това е казано, че колелата са направени от нещо приличащо на топаз. А топазът е скъпоценен камък - прилича на някакъв оптичен материал. Направата на колелата е, като колело се намира в колело - в оптичното колело има колело от движеща се в кръг светлина. Наплатите или колелата са високи и страшни - висока и страшна е тяхната енергия. Самото понятие вихър означава въртене,но  дали така се наричат самите устройства или е опит да се опише принципа им на действие не може да се каже със сигурност.
Описанието на Йезекил може би не е правено от очевидец, а са използвани по-древни източници от дълбока древност, когато НЛО не са били толкова предпазливи и са разкривали технологиите си на хората.

 


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 83679
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031