Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2014 11:17 - Технологиите на НЛО
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 443 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.02.2016 13:16


НЛО, както изяснихме изкривява времето и пространството. Масата и енергията изкривяват пространство-времето и създават гравитация (гравитацията е изкривено пространство).  Възможно е НЛО да изкривяват пространството и времето с енергия. За това са нужни големи количества енергия.
Може с електромагнитно поле с голяма енергия да се изкривява пространство-времето.
Освен това не бива да забравяме, че земната наука знае все още много малко и НЛО може да използват непознати принципи.
Как НЛО изкривяват пространство времето. Може да използват концентрирани големи количества енергия, които се въртят. Въртящите се маса и енергия увличат околното пространство. То се изкривява. Получава се обърнато отвън навътре време-пространство, защото при въртене периферната скорост е по-голяма от вътрешната и пространството се скъсява повече при по-висока скорост според Теория на относителността. Такова пространствено изкривяване позволява пространството да се преминава със скорост по-голяма от ограничението на светлинната, а също и да се променя хода на времето.
Технически това може да се постигне по няколко начина.
С въртящо се електромагнитно поле. Проблемът е, как да се създаде толкова мощно поле.
Друг начин е с въртящи се в магнитно поле йони. Това също е свързано с технически проблеми. Все още е недостожимо за земната техника.
Най-преспективен е начинът с концетрирана светлинна енергия въртяща се в оптична система с пълно вътрешно отражение например. Това осигурява достатъчно натрупана енергия, а тя може да се натрупва за много време и така да се достигне нужното количество. Освен това и скоростта на въртене е достатъчно висока - светлинната.
Обаче е нужна светлина с много голяма енергия, за да се създаде нужния масов еквивалент. Светлинното налягане би разрушило оптична система от обикновени огледала, с които тя реагира с вълновите и копуксулярните си свойства едновременно - тоест като вълна и като частица. Налягането се оказава от частиците. Когато фотоните на светлината реагират като частици с телата, те оказват натиск върху тях. Светлината не оказва налягане върху оптична система с пречупване на светлината или пълно вътрешно отражение, което е вид пречупване, защото реагира като вълна само с вълновите си свойства, а не с копуксулярните си свойства като частица. Ако средата е много добре прозрачна, няма да има загуби, защото с прозрачна среда светлината реагира като вълна, а не като частица. Освен това фотоните, квантите на светлината, са бозони и могат да минават в неограничено количество, стига да има откъде, защото могат да се намират в едно и също състояние на едно и също място. Подобно оптично устройство ще издържи на много мощна светлинна енергия. (Като потвърждение на това неотдавна германски учени, физици от университета в Бон, успяха да получат Бозе-Айнщайн кондензат от фотони, от светлина. Това е особено състояние на веществото, при което частиците, квантите заемат едно и също състояние, превръщат се в една единствена огромна частица. Наблюдавано е при свръхниски темперетури при атомите.) Освен това натоварването на устройството няма да бъде толкова голямо, защото само много малка част от светлината в него реагира с отразяващата или пречупваща повърхност в даден момент. Останалата светлина се движи свободно в устройството в това време без да се отразява или пречупва.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 84005
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930