Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2016 08:44 - Коя е най добрата форма на управление и каква форма на управление ползват НЛО астронавтите
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 1087 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.09.2016 09:09


Демокрацията не е най-добрата форма на управление. На първо място народът, избирателите в по-голямата си част нямат нужната подготовка, познания и способности за вземане на правилни управленски, политически, решения. Те нямат и нужната подробна информация, не познават добре кандидатите за властта, които избират. Лесно се лъжат и заблуждават избирателите. По този начин демокрацията позволява даването на властта на некадърни и неспособни за това хора, лоши ръководители. Тя дава възможност на мошеници, лъжци, изманици и демагози, да излъжат народа и да дойдат на власт. Демокрацията е отворена врата за корумпираните и корупцията. Демократичната система не е най-добрата за борба с корупцията. По-ефективна е диктатурата. При нея има здрава ръка и контрол, строги мерки и наказания. Не може всеки да дойде на власт, властимащите и ръководителите се избират от ръководство, което ги проучва и познава по-добре. По-трудно е за измамниците да излъжат и да дойдат на власт. При демокрацията е по-лесно на чужди агенти и предатели да се внедрят във властта, да излъжат народа и да станат управници.
Разбира се, като говорим за диктатура се има предвид, благородна, патриотична, некорумпирана диктатура, ръководена от кадърни и способни хора. Има случаи на диктатури създавани и ръководени от чужди агенти, предатели, некадърници, корумпирани хора. Тогава резултатите от това управление са плачевни.
Просветената диктатура е по-добра форма на управление от демокрацията. Тя избира способни, интелигентни, заещи и почтени, дородетелни хора за ръководители и служители. Некадърниците, корумпираните и измамниците при нея не могат да пробият и да се издигнат, да се сдобият с власт. Тя се ръководи от интересите на народа и цели благото на народа. Грижи се за доброто на хората. Осигурява нужната стабилност, ред, а и законност. Осъществява дългосрочни програми и стабилна, постоянна политика. Тя превъзхожда демокрацията като система на управление.
Демокрацията не създава условия и за реализиране на дългосрочни проекти и програми, дългослочна политика, поради честата смяна на управляващите, които провеждат противоположни политики. Така дългосрочното развитие на страната може да бъде застрашено. Редуването на лоши с добри управници или на лоши с лоши, на погрешна с правилна политика или на различни погрешни политики не дава резултат. Едни направят нещо, другите го развалят. Народът не може да прецени правилно коя политика е правилна и коя грешна, защото всеки се опитва да докаже че е прав и заблуждава непосвететните. Хората в по-голямата си част нямат нужната подготовка и информираност за да направят правилна преценка за управленски решения, предлагана и водена политика.
Демокрацията се поддържа и използва от световния финансов елит, магнатите, които са тясно обвързани по между си и имат общи интереси, за да управляват света задкулисно. Това те правят с икономическат си власт и с подкупване на политиците. Ако някои откаже да им служи или издигат срещу него свои кандидати, които да го сменят, или го дискредитират политически с платена пропаганда(частните медии са техни, а независимите могат да се подкупят),слухове, изфабрикувяни комромати, ако и това не помага просто могат да го убият като платят на наемниции свой агенти за това. Освен това трудно може да се издигне някои без финансова подкрепа. Ако няма пари за пропаганда и достъп до медиите, не може да стане популярен. Така политиците са зависими от финасовите средства, а те се дават, държат и управляват от финасовите магнати. Ако някои се опълчи на елита още преди да е дошъл на власт, просто няма да бъде допуснат, ще бъде смачкан и ликвидиран.
Демокрацията само заблуждава хората, че могат да влиаят на управлението, че имат глас. В действителност това е старателно поддържана илюзия от финасовия елит, финансовата олигархия за да не възстанат хорат срещу тяхната власт,  да не им се противопоставят. Чрез демокрацията те настаняват на власт свои протежета. Финасовия елит контролира всички основни политически партии в страната, макар привидно да са различни, те всъщност служат на магнатите. Те подържат корупцията, некадърните и измамниците, стика да им служат.
При демокрацията привидно хората избират управниците си, а всъщност властта е в ръцете на политическия елит - политическите партии.
Демокрацията дава власт на некадърници, корумпирани, изманици, предатели и шпиони.
Диктатурата на пролетариата, на работниците, предлагана от марксистите също е не добро решение, защото в по-голямата си част работническата класа няма нужнната подготовка, способности и познания, за да управлява. Наистина има самородни таланти, които компенсират недостатъчните знания с изключитено високата си интелигентност или са самоуки ,но те са единици, изключения. За това и фаворитизирането на работниците,  даването на власт и ръководни длъжности на хора с предимно работнически произход с недостатъчно образование и подготовка(обучаваха ги набързо в т.н. работнически факултет - само повърхностна, недостатъчна подготовка и образование родило презрителното понятие рабфаковец, синоним на некадърен и необразован човек) даде плачевни резултати при социализма. То е в основата на некадърното управление и провала на комунизма. По-скоро властта трябва да е на интелигенцията, учените, които имат нужната подготовка, знания и интелект.
За това най-добрата форма на управление е кадърното, експертно, добродетелно управление. Властта трябва да се повери на способни, умни хора. Да имат нужната подготовка, познания и интелект. Да също така и добродетелни, да не са корумпирани, да не злоупотребяват с власт. Трябва да има разбира се и строга система за контрол над властта, власт имащите, да не се допуска корупция, а и предателство, внедряване на непреятелски агенти. не трябва да има недосегаеми. Способното и добродетело ръководство ще взема само способни и добродетелни хора за служители, ръководители, заместници и наследници. Няма да избира некадърници, корумпирани и измамници, както това става често при демократичните избори, защото народът лесно се заблуждава и греши от недостатъчно знание, информираност, не познава добре кандидатите или прави погрешни преценки. Това способно и дебродетелно управление ще се грижи за правилното и възходящо развитие на страната, за добруването на народа. Ще се грижи за развитието на производството, за развитието на науката и техника, за по-добро образование и така нанатък. Ще може да осъществява дългосрочни планове и политика. Ще има стабилност и постоянство. Властта ще взема правилните решения, защото ще е от способни и почтени хора.Това е най-добрата форма на управление.
Какво е положението при НЛО астронавтите. При тях управлението е разновидност на способното и добродетелно управление. Широко распространено е управлението от интелигенти компютри. Те са способни и знаещи, тъй като са създадени с необходимия интелект и са заредени с нужната информация. При разработването им са се стремели към постигане на оптимално добри резултати и създаване на компютри с най-добри възможни способности. Компютрите са машини и не страдат от човешки слабости и недостатъци. Те не са корумпирани, честни и почтени са. По тези причини управлението е поверено на компютрите с изкуствен интелект. То вече не е в ръцете на несъвършенните хора. Няма избори за управляващи и изборна демокрация. Тази форма на управление е изоставена като неефективна и несъвършена. В космическите САЩ властта е на компютър IBM. При германците/нацистите управлява компютър Сименс. Руснаците от космическия СССР вероятно също са се отказали от човешкото управление и са ръководени от компютър. Компютърното управление може да се приме като разновидност на способното и добродетелно.
При драконите управлява Крилатия дракон-Кецалкоатъл, но той е добър спрабедлив и мъдър. Управлява с добро, справедливост и мъдрост. Покровител е на науката и знанието. Учи хората на добро, почтеност и мъдрост. Неговото управление можем да
определим като способно и добродетелно.
Така виждаме, че при НЛО астронавтите демокрация няма. Управлението е способно и добродетелно. Поверено е на такива личности - компютри или хора с нужните качества. Това е, защото са избрали най-добрата и най-разумна форма на управление.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 84097
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930