Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2016 09:44 - На кой бог се е кланял Мохамед
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 390 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Имал ли е Мохамед, създателят на исляма, контакти с НЛО астронавти. Едва ли. Трудно можем да свържем такива изисквания като забулването на жените или рязането на клиторите им с повеля на високоравити космически цивилизации. Мохамед сам е създал своята религия. Но в своето учение е ползвал и по-стари източници съдържащи информация за НЛО астронавтите. Такива вероятно е ползвал, за да съчини своето космическо пътешествие в рая и дори до самия бог.
Раят бил показан на Мохамед от ангелът Джабраил, както на арабски се произнася Гавраил. В рая имало изобилие от ядене и пиене, макар Мохамед да забранявал в земния си живот мюсюлманите да пият алкохол. За сексуалното задоболяване на праведниците в рая се грижели прекрасни девици наречени хурии. Всеки праведник в рая получавал много от тях. Точно хуриите издават, чий рай си е харесал Мохамед. Нацистите в космоса също като старите хитлеристи на Земята имат проститутки за забавление на елита - военен и политически. Дори името хурия идва от немското хуре - проститутка, лека жена. Мохамед, който не одобравал проституцията, но одобрявал моногоженството, обаче ги е представил като девици принадлежащи само на заслужилия праведник в рая. А зад името Гавраил тук се крие самият Хитлер - рус. Гитлер. Очевидно Мохамед е ползвал руски източници за НЛО астронавтите. Харесал е най-много нацисткия рай заради хуриите.
След разходката из рая Мохамед посетил самия бог. Но Гавраил-Хитлер не го придружил до там, защото ако навлезел в божите предели, щял да го изгори огъня на бога - тоест щели да стрелят по него. Най-вероятно този бог са американците, които са в съюз с нацитите срещуобщия враг - комунизма, но не са чак такива приятели, че да не стрелят едни по други, ако си нарушат космическото пространство. Мохамед говорил с бога и единственото изискване, което му поставил, било да споменават името му пет пъти на ден.
Това комическо пътешествие, разбира се, е измислено от Мохамед или от по-късно от последователите му, но за основа на разказа са послужили сведения от древни източници за НЛО астронавтите.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 83931
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930