Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2016 09:45 - Българските загадки - Царичина и гробницата на Бастет.
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 1405 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тук ще разгледаме два загадъчни случая свързани с извънземни. Царичина и гробницата на Бастет.

Разкопките в Царичина. Разкопките в село Царичина започват през 1990 година по заповед на Генералния щаб на Българската армия. Изпратена им е телепатично чрез медиум информация от извънземна цивилизация, според която там се намира гробницата на първото същество, живяло някога на Земята.
Инициатори и ръководители на разкопките през 1990 г. са екстрасенсите Димитър Сираков и Елисавета Логинова, която твърди, че на това място до село Царичина се намира гробница на първото същество, което е обитавало Земята. Логинова твърди, че получава информация от извънземни, с които осъществява телепатични контакти.

Първоначално на Димитър Сираков, който е военен, се присънило, че там е заровено съкровището на Самуил.(Само че по исторически данни съкровището на цар Самуил е заграбено от византийците.) Той се обърнал към военните за съдействие и намирането на съкровището. По-късно Елисавета Логинова, екстрасенс и съпруга на военен, получава друга информация по свръхестествен начин. Там се намирали останките на най-древното разумно същество на Земята. Каква връзка може да има между Самуил и най-древното разумно същество на Земята. Коя от информациите е неточна или погрешна. А може би и двете са верни, но е станало малко объркване. Може да не е ставало дума за Самуил, а за Самаел - дяволът, падналия ангел. Така всичко си идва на мястото. Търсят се останките на Самаел, които па някакви причини е сметнат за най-старото разумно същество. Поне според митологията би трябвало да е по-древен от Адам и Ева, от хората на Земята. За това го овявяват за най-древното разумно същество.
Елисавета Логинова твърди, че е осъществила телепатичен контакт с извънземни и информацията й е от тях. Тя казва че тези извънземни са българи и обещавали да помогнат на България в бъдеще. Както видяхме НЛО астронавти българи наистина има и тази информация не е за подценяване.
Нашите екстрасенси обаче допускат грешка. Те търсят кости, а Самаел е всъщност нацистки компютър Сименс. При разкопките според слуховете е намерен златен орел, радиоактивен, но военните го пазят в тайна. Официално нищо не е откривано. Най-вероятно наистина са открили златен орел, защото орелът е германски и също нацистки символ, а нашите есктрасенси и военни не са знаели, че всъщност търсят останки от германски компютър. Ако лъжеха, нямаше да измислят орел, а нещо друго, несвързано с германците.  Първо, те търсят кости на живо същество. Второ, Логинова прави схематичен чертеж на скелета, който търсят. Черепът е силно издължен в горната си част като на рептилоидите хибриди от Ал Убаид. Вероятно на нашите изследователи тези фигурки на рептилоиди са известни и са ги смятали за идентични с падналите ангели, а от там и със Самаел. Те явно не знаят, че той е нацист, тогава нямаше да търсят рептилоиди.
Освен орела не е открито нищо друго и в крайна сметка разкопките са прекратени. Вероятно само това е бил сметнато за достойно за погребение от останките на Самаел. Може да е имало разни парчета от компютъра, но те са били пренебрегнати и изоставени. Нацистите на земята са били бомбардирани с ядрено оръжие, за което говори радиоактивността на златния орел.
Защо не е намерена и свастика, която обикновено носи нацисткия орел. Може да се била отчупила и да не се е запазила. За съжаление не разполагаме с орела, за да разберем дали е цял или счупен. А може космическите нацисти да са се отказали от сватиката като символ. Тя на първо място не е германски, а индийски символ. Символизира Слънцето и неговата щедрост. Смята се, че носи щастие и късмет. Но тъй като слънцето е символ и на Ленин, нацистите сигурно са се отказали от нея.
На Логинова са изпратени телепатично и някакви знаци като йероглифи, но не и значението им. Експертизата направена в Израел отрича това да е писменост, тъй като няма повторения на знаците. Логинова е обвинена, че “йероглифите“ са рожба на нейното въображение. Но може и да са просто пратени за заблуда от извънземните, които не са искали да разкриват цялата истина пред нас и са ни пратили послание, над което да си блъскаме главите, заблуждавайки ни че споделят информация с нас.
По време на разкопките има посещение от извънземни. Логинова получава послание, че те ще дойдат и целият персонал да се прибили в бараките и да не излиза. Видели светлините на нещо, което смятат за извънземен космически кораб, да се приземяват недалеч от там. Прибрали се, а после видели, че от пръстта в тунела, който са изкопали, е взета проба - загребано е малко от нея.
Може би наистина нашите военни са били  напътствани от извънземни, за да открият останките от компютър “Сименс“ на нацистки НЛО астронавти.
Че те са се намирали на българска територия, не е чудно, защото българските НЛО астронавти са изиграли важна роля в разгрома на нацистите, окупирали Земята. Взетия трофей, златния нацитски орел, е бил даден от тях на прадедите им от бъдещата българска земя. Бил е закопан понеже е радиоактивен и опасен, а и за да се запази за бъдещите поколение, да не го плячкоса някой.
Находката от Царичина потвърждава китайската легенда на Чи Ю. Според нея, когато той бил победен и убит, главата му била отрязана и закопана в земята, но дори тогава продължавала да свети, да излъчва светлина. Това верояно са останките на германския компютър Сименс, които били силно радиоктивни, излъчвали радиация и били закопани в земята. Чи Ю трябва да е идентичен със Сименс. Тази находка говори в полза на това. Неговите останки са намерили военните - златния германски орел.

Гробницата на Бастет Търсенето на така наречената гробница на Бастет започва през 1981 година. То е по инициатива на Людмила Живкова, дъщеря на тогавашния комунистически ръководител на България Тодор Живков.
Търсенето започнало, когато един иманяр от българо-мохамедански произход на име Мустафа се обърнал към Людмила Живкова с карта на съкровище, която притежавал, но не можел да разчете. Обърнали се за помощ към пророчицата Ванга. Тя казала, че картата е много древна и била предавана и преписвана от поколение на поколение, но не се отнасяла за съкровище. Според Ванга това бел камене ковчег изписан с непознато писмо. Било описано какво се е случило и ще се случи 2000 години назад и 2000 години напред от нашето време. Ковчегът бил донесен от Египет и скрит някъде тук, по нашите земи. Ванга обаче предупреждава, че още не е дошло времето да бъде намерен и да се разкрият неговите тайни. Въпреки това около Людмила Живкова се събира група доброволци да търсят ковчега, в нея влиза и племеницата на Ванга Красимира Стоянова. Пред настоявянията им Ванга отстъпва и ги праща на определено място в Странджа. Когато отиват там през нощта всички от групата виждат като видение пред скалата две фигури на мъже, единият прав с нещо кръгло в ръка, а другият на трон, приличал на фараон. После видението изчезнало. Търсачите се уплашили и побягнали, но после се върнали и започнали да копаят на мястото. Намерили два гранатови камъка, единия плосък, а другия като захарна глава. Те били гравирани с изоблажения. Тези камъни били пратени в ГДР за изследвания и мистериозно изчезнали. На мястото на разкопките не било намерено нищо друго освен стари римски рудници. Всичко това знаем от разказите на племеницата на Ванга Красимира Стоянова.
Кръстю Мутавчиев, приближен на Людмила Живкова и началник на отдел “Културно наследство“, който участвал в групата и разкопките, предлага по различна версия. Според него там се намирала гробницата на извънземно същество, което било в Египет и е почитано като богинята Бастет. Той след промяната на 10 ноември 1989 година написва книги по тази въпрос. На него обаче не може да се вярва много. Преди промените и след разкопките в Странджа е осъден за кражба на държавни средства и лежи в затвора. Версията в книгите му може да е измислена, за да постигне евтина сензация и спечели пари от продажбата им. Красимира Стоянова, племеницата на Ванга, отрича неговите версии. Но все пак може и в измислиците да има зрънце истина. Може да е измислил Бастет на база нещо, което Красимира Стоянова не разкрива или не знае, защото той е бил приближен на Людмила да е знаел повече за картата и търсеното съкровище. Търсеното съкровище е било на богиня лъвица и е донесено от Египет. Това може да се е знаело за картата и преди допитването до Ванга. Бастет е богиня лъвица от египетския пантеон, но понякога преставяна и като котка. Египтяните имали и друга богиня лъвица - Сехмет, но тя е богиня на унижожението, докато Бастет е добра богиня. За това Мутафчиев е избрал Бастет за представяне на търсената богиня. Съкровището й било пренесено от Египет в българските земи по една причина - тя вероятно е била от българските НЛО астронавти, за това е представяна като лъвица, лъвът е български символ. Тя предала ценна информация за бъдещето на древните египтяни и отлетяла в космоса при свойте. Малко вероятно е да е била изгнаница на Земята, както е според Мутафчиев, защото НЛО астронавтите не биха я оставили свободно да се разхожда и да дава просвещава туземците в тайните на бъдещето, нещо което може да промени света в нежелана от тях посока. По-скоро е изпълнявала просветителка мисия според плановете на космонавтите. Предаденото от нея послание било записано и пренесено в бъдеща България, защото от там произхождала тя и сметнали, че там е правилното му място, а и така щяло да стигне до българите, за които в крайна сметка е било предназначено.
Твърде вероятно е картата и информацията за съкровището на Бастет да е намерена от българското културно-историческо разузнаване, което е създадено и покровителствано от Людмила Живкова. То имало за цел да търси документи и сведения да българската история. Такава значима информация, като съкровището на една богиня, древна НЛО астронавтка, е малко вероятно да попадне при случаен иманяр. Сигурно е била измъкната от някъде, от някои пазещи тайната, но за да не се разкрие секретния начин на придобиване, иманярът е бил използван като прикритие.
Защо обаче не са намерени обещаните каменни плочи с надписи. Те може да са били скрити в изоставения римски рудник, тъй като не се уточнява времето на донасянето и скриването им. Има слух, че са намерени и изнесени зад граница, но тази версия не се потвърждава от племеницата на Ванга. Дали щеше да запази мълчание до днес, когато режимът се смени и властниците вече са други. Възможно е все пак, ако е заплашвана от тайните служби или организацията, които са придобили артефактите и ги пазят в тайна. Но е възможно Ванга да е пратила търсачите за зелен хайвер, тъй като според нея още не е дошло време за разкриването на това откровение, в което е записана историята на бъдещето за 2000 години напред. За това Ванга заедно със силите, които й помагат (НЛО астронавти или пък нещо друго като духове например) и не искат това пророчество и тайни да не се разкриват, пратили търсачите на друго място, където имало римски рудник и скрити гравирани гранатови камъни. Предизвикали видението на двете фигури, което може да е холограма или внушено с психотехника, за да ги заблудят, че на място има нещо свръхестествено или извънземно. Така смятали да ги убедят, че гранатовтите камъни са търсено съкровище на Бастет и така да не търсят повече
Людмила Живкова умира скоро след тази история. Някои смятат, че смъртта й е свързана с това търсене на извънземни послания или артефакти. Всъщност версии за смъртта на Людмила има много. Аутопсия не и е правена и причините за ненавременната й смърт (едва на 38 години) остават загадка. Има версии, че е отровена от съветските тайни служби, понеже национализмът й бил неудобен за Москва. Има версии, че се е самоубила, което е по-малко вероятно - дъщеря на Първия и със завидно положение в държавата едва ли е имала причини да посегне на живота си. Има дори твърдения, че била убита от психосопсобностите на някакъв йога, с когото се срещала в Индия. Може да е била убита от силите, земни или не, неискащи да се разкрива истината около съкровището. Това може да са придобилите плочите, което искат да запазят в тайна, но защо не са убили и другите посветени като Мутафчиев например, за да не се разприказват. Може да са НЛО астронавтите или духовете, които не искат съкровището да бъде намирано и така прекратили по-нататъчни опити за намирането му. Тук ще кажем, че Ванга не е била предизвестена от пророческата си дарба за смъртта й. Може просто помагащите й сили да не са й казали. А е възможно да има чисто земни сили и организации, които крият истината за НЛО или за бъдещето и те да са я убили заради търсенията й.
Людмила Живкова може да е убита от НЛО астронавти и по друга причина. Тя щеше да наследи Тодор Живков и можеше да предотврати падането на комунизма в България, да запази властта на комунистическия режим. Беше умна, енергична, влиятелна и обичана от народа, така че можеше да запази, може би в реформиран вид, комунизма в България, както той остана в Китай, Северна Корея и Куба. Тя можеше да избегне премахването му, което бе направено от Горбачов, който организира дворцовия преврат и свалянето на остарелия Тодор Живков, но младата и енегична, предприемчива Людмила Живкова щеше да е пречка за подобни действия. Тя щеше да по-трудно да бъде свалена и извадена от политиката, както направиха това с баща й. За това НЛО астронавтите, врагове на комунизма, а и на комунистическа Българи, може да са я ликвидирали по някакъв начин лично или чрез земната си агентура. Има и друга възможност - хитро да са насочили земни сили и противници на комунизма или на Людмила Живкова срещу нея, така че да я ликвидират, като ги използват за маша, а те да останат с чисти ръце.
Тайните на Людмила Живкова и на "гробницата на Бастет" остават неразкрити и до днес.



Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 83695
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031