Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2016 09:41 - Извънземните на Луната
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 520 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Периодично в общественото пространство се появяват снимки и други материали за извънземно присъствие на Луната. Има снимки на извънземни бази, артефакти и дори цели градове на нея. Някои от тях може да са фалшиви, но някои от тях може и да са истински. Може правителствата да крият от нас истината за извънземните.
Тези лунни обекти може да са извънземни, но може и да са останали от древните високоразвити цивилизации на Земята, които са летели до Луната. Индийските предания говорят за подобни полети. Може да са летели със звездолетни кораби или с космически кораби с реактивни атомни или електрически двигатели, които не са годни за междузвездни полети. Това не пречи да са посещавали близката Луна и да са имали бази там.
Някои астрономи любители са наблюдавали огромни по 20 - 40км НЛО космически корабе на Луната. Така че извънземно присъствие там има, но властите го крият от обществото.
Американците излъгаха, че са пратили хора на Луната. Всичките им снимки от там са фалшификация и са правени в студио на земята. Това е доказано от експерти проучвали този въпрос. Явно защото извънземните са им забранили да ходят на Луната(може те да я смятат за своя територия и да не допускат други там) или заради извънземното присъствие там - за да се избегне среща на астронавтите с извънземните и да се разкрие истината за извънземните пред обществеността.
Руснаците пък не изобличиха американската фалшификация, сигурно за да не се стегне до разкрития защо лъжат и не ходят на Луната. И те са наясно с извънземните. Въобще всички правителства са наясно с конспирацията, само нас простосмъртните държат в неведение.
Има и друга възможна причина за отказа на американците да пратят хора на Луната, а не извънземните. Тя е по-проста. Радиацията. Земята и околното й близко космическо пространство са защитени от космическите лъчение от земното магнитно поле. То отклонява заредените частици и така предпазва вътрешната зона от космическата радиация. Луната е извън това защитено от земното магнитно поле простронство. За това полетите до нея са особено рисковани. Ако се случи слънчево изригване по време на полета, а той не е чак толкова кратък, астронавтите ще загинат от силната радиация. Космическите кораби Аполон, с които американците уж са летели до Луната, нямат никаква радиационна защита. Прекалено тежка е, а корабът трябва да бъде максимално лек, заради ограничените подемни възможности на ракетата носител. Слънцевите изригвания не могат да се предвидят. Оцеляването на екипажа при тези условия е въпрос на късмет, но в астронавтиката нищо не се оставя на късмета и случайността. Американците не са искали да рискуват живота на астронавтите и са прибегнали до измама - мнимо пращане на хора там.
Кой тогава изпълни лунните мисии. Кой достави изследователска апарати там. Кой донесе проби от Луната. Отговорът е прост. Автоматични апарати. Руснаците например пращаха такива като лунохода или своите сонди, взели и донесли на Земята проби от лунната почва. Очевидно за машини няма пречки да посещават Луната, само за хора има някяква причина да не ходят там. Американците са имали по-мощна ракета и са можели да пратят по-големи и по-съвършенни автоматични апарати. На Луната вероятно още стоят
  останалите там модули за кацане от тези апарати, а не от пилотирани от хора космически кораби.
Независимо от причините американците не са пращали хора на Луната, но от друга страна има твърдения, че американците на Луната са видели извънземни, НЛО. Очевидно това е лъжа. Не са видели там извънземни, защото просто не са ходили там. От друга страна може да знаят, че извънземно присъствие на Луната, както и в космоса изобщо има. Може автоматичните апарати изследвали Луната и телескопите да са заснели извънземните обекти там. А може знанията им да идват от друг източник. Може просто да знаят от извънземните  Дали твърдението, че американските астронавти са видели извънземни по време на лунните си мисии, не е част от опита да се подготви общественото съзнание за истината, която може да се разкрие един ден. Може би ни подават информация с лъжичка, по малко, но не цялата.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 84182
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930