Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2016 09:11 - Следите на пришълците
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 1074 Коментари: 0 Гласове:
1



Ако Земята е посещавана от извънземни и пришълци от бъдещето, останали ли са следи от тях. Да, останали са. Въпреки безмилостното време, което погребва и унищожава всичко, все пак някакви среди са останали. Ще се опитаме да представим някои от тях.

Необикновено древни човешки кости. Съвременният човек се е появил преди около 200 000 години според днешната наука. Намирани са обаче много по-древни кости от съвременен тип човек на възраст милиони години. Най-старите са от преди повече от 300 милиона години. Официалната наука няма обяснение за това и просто игнорира тези находки. Това може да са останки на пришълци от бъдещето.

Болтове на милиони години. Има открити поне няколко болтове и винтове открити в древни скали. Те са на възраст милиони години. Има например един вкаменен болт на 300 000 000 години, открит в Русия през 1998 година. Това е дори преди динозаврите.

Древни черепи с дупка от куршум. Намерен е древен череп с дупка от куршум. Това е станало в Африка край Кабуе, Замбия, през 1921 година. Намереният череп е на праисторически човек, кръстоска между питекантроп, неандерталец и съвремен човек и е на възраст между 125 000 и 300 000 години. Странното е, че е пробит от
куршум.

Тайнствените находки край река Нарада, Русия. Това е край планината  Урал. Открити са мискрокопични метални спирали и дреги елементи на възраст повече от 200 000 години. Някои са направени от мед, волфрам и молибден.
image


Зъбното колело на маите. В каменни релефи на маите има орнаменти удивително приличащи на голямо зъбно колело. Очевитно маите са имали познания от технически развита цивилизация, която е имала подобни зъбни колела.
image

В Египет е намерена интересна находка. Малко огледалце от древността покрито с дифракционна решетка. А това е модерна технология.

Лампите от Дендера, Египет.
image
На изображението се вижда странен уред изобразен в релеф на храма в Дендера. В храма има няколко такива изображения. Той представлява или електрическа крушка, а змията в него е нагреваемата жичка, която свети, или е Круксова тръба, а жичката е електронен сноп. Обърнете внимание на стълба наричан от древните египтяни джет. Той наподобява изолатор за високо напрежение.

Вертолет от релеф в храма в Абидос, Египет.
image
Освен вертолета се забелязван и други странни машини в йероглифните изображения. Има нещо подобно на самолет с кабина и опашка, също така и нещо като дирижабъл, смятано от някой НЛО-космически кораб.

Капака на саркофага на владетеля на маите Пакал от пирамидата гробница в Паленке. Седми век.
image

image
Според някои изследователи това е изображение на космически кораб или ракета. Всъщност прилича на схема на съветски космически кораб от типа "Союз". Вижда се двигателния отсек с горивни резервоари, реактивен двигател с излизащите пламъци от него и други апарати, капсулата с космонавта седнал в креслото с командния пулт пред него, орбиталния отсек с люка и усройството за скачване най-отпред.
Явно индианците са виждали някъде такава схема и се опитали да я възпроизведат, но без да я разбират и тълкувайкия според религиозните си представи. Тя е трябвало да изобразява космическото, небесното, пътешествите на покойника след смъртта, а космическият кораб е средство за космическо пътуване, поне това са знаели.
image
Космически кораб Союз

image

image
Космичезки кораб Союз разрез


Багдатската батерия.

image

Недалеч от Багдат откриват глинени гърнета от около 200г.пр.н.е. В тях има меден цилиндър запушен с асфалт и желязна пръчка вътре в него, разядена като от киселина. Археолозите се чудят за какво са служили тези гърнета. После някой се сеща, че като се налее електролит в тях те стават батерии. Батерии от преди повече 2000 години. За каво точно са служили не е известно, но все пак древните са имали някакво приложение на получаваното от тях електричество.

Динозавър стегозавър от камбоджански храм.

image

Храмът „Та Пром“ е построен на територията на днешна Камбоджа през 1186 г. и е влизал в култовите ансамбли на Ангкор – древната столица на страната. Открили го в джунглите в средата на XIX век.

Фигурките от древна Япония наречени догу.
image
Тези керамични фигурки според някои изследователи изобразяват НЛО астронавти със скафанди.


Разпятието в Дечанския манастир, Косово - фреска от 1350 г.
image

image

image

Това не са ли астронавти в космически кораби.


По това време уж електричеството е непознато, също и вертолетите,  дифракционните решетки, електрическите крушки, круксови тръби, астронавтите, динозаврите. Как да обясним тогава познанието за тези. Може би те са направени по спомени за древни технологии, които са останали от НЛО астронавтите или от древна високоразвита технически цивилизация, която е неизвестна на съвременната наука.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 83991
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930