Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2016 08:53 - Змейове, дракони и НЛО
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 1206 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.07.2016 08:45


Освен опредена космическа НЛО групировка драконите в древността са означавали и НЛО въобще. Големите космически кораби, които се движели и имали метален блядсък. Били смятани за живи същества покрити с блестящи люспи. Те били оприличавани на митичните същества дракони. Това одухотворяване на машините се среща често при примитивните и изостанали народи и племена. Например туземците взели самолета на експедицията пристигнала при тях за живо същество, голяма птица и дори се опитали да го нахранят със заклано прасе. В миналото често появите на НЛО се определяли като дракони.
В преданията се разказва за богове и хора летели на дракони. Такива са митичния китайски император Хуан Ди, който летял на дракон и Кецалкоатъл, койдо долетял на голяма перната змия, тоест дракон.
В китайските, а и в българските предания драконите, змейовете, ламите и халите могат да се превръщат в хора. Това вероятно е обяснение за човекоподобните екипажи на НЛО и изобщо за представителите на космическите цивилизации.
В Китай драконите са същества повелители на дъжда, гръмотевицата и бурята. Тази престава идва не само от гръмотевичните оръжия и ярки изпепеляващи лъчи на  НЛО астронавтите, но и защото мълниите напомнат на прелитащи големи огнени змии - дракони. Китайците почитат драконите като източник на дъжд и като добри същества. Освен това смятат, че имат голяма мъдрост и познания, които могат да споделят с хората, ако ги предразположиш. Те не ги считат за лоши като в митовете на други народи.
Китайските дракони нямат крила, а летят с магическа сила. Дари това е обяснение за гравитолетните технологии на космическите кораби. Крила има само Крилатия дракон, който е смятан за цар на драконите.
Българите имат също свойте митични дракони. Те са разделени на няколко вида - змейове, лами и хали. Змеят прилича на китайските дракони, но е крилат. Той също е повелител на дъжда и поначало е добронамерен и помага на хората. Българските змейове имат пряка връзка с китайските дракони. Представата за тях идва от прабългарите, които са се преселили в Европа от Изтока и са имали връзки и контакти с китайците. Под влияние на европейските митове, обаче се появяват и предания за лоши змейове. Ламите и халите са лоши. Халите са повелители на градушката и крадат реколтата. Името им идва от гръцката дума за градушка. Техни врагове са змейовете. Те воюват с тях и пазят хората от тях. Разделянето на драконите на змейове, хали и лами е, за да се различават добрите от лошите.
Ламя е име на чудовище от гръцки произход. То е съзвучно на Ленин, както и Левиатан например. За това лами вероятно са наричани НЛО астронавтите на Ленин - ленинистите.
Хала пък е съзвучно на Хитлер. Така сигурно са наричани нацистите НЛО астронавти. Това обяснява негативното отношение към халите, а също и враждата им със змейовете. Освен хала понякога се произнася и ала, като звукът х отпада. Може това да е било и отделно наименование за астронавтите от Алианса, НАТО - американския блок. По късно ала и хала били объркани и обединени в един вид. Но може американците да са почитани като самия господ бог, както си е в юдаизма и християнството и да не са али. В по-старо време названието хала се среща и като кала - например в името Калоян. На Калояновият пръстен е изобразена хала.
image
Кала може да идва от калявам, калено желязо - стомана. Сталин - стоманения. Халите-кали може да са сталинистки НЛО астронавти. В апокрифите се среща и дявол на име Сатанаил. Това име може да е произвотно на Сатана - противник, но може да идва и от Сталин. То се среща много рядко. Така че малко вероятно е да има НЛО астронавти управлявани от Сталин. Това не означава, че халите-кали се управляват от Сталин. Най-вероятно сталинисти са наречени космическият СССР, управляван от Ленин, защото системата им е сталинистка - наследена от Сталин. Те са противници на змейовете. Комунизмът на змейовете не е смятан за сталинистки, сигурно е различен, реформиран, подобрен, облагороден комунизъм. Все пак змейовете са смятани за добри, а халите за лоши. В този случай калите-хали са разновидност на ламите(ленинсти), двете понятия били идентични, но после получили някякво рарграничение във фолклора.
В стари времена кали-сталинисти, хали-хитлеристи и али-Алиансът може да са били различни видове НЛО астронавти, но посе да са били объркани и обединени.
Любопитно е едно друго народно предание, според което повелител на змейовете, ламите и халите е Крали Марко. Но нека първо видим кой е Крали Марко. Той е един феодален владетел, турски васал от времето на османското нашествие. Бил и лоялен васал на турците. Загинал е в битката при Ровине срещу власите, като се сражавал на страната на османците. Не е извълшвал никакви подвизи и геройства. Защо тогава в народните предания е станал чутовен юнак, герой, защитник на поробените. Отговорът е в името му. То е съзвучно на Карл Маркс. Очевидно митът за него е създаден от агентурата на комунистите НЛО астронавти, които са дошли от бъдещето. Те представят като герой не турския васал Крали Марко, а комунистическия патриарх Карл Маркс. Това е предание предназначено за посветени. При това положение лесно ще обяним една от легендите за Крали Марко, че не е умрял, а само спи и чака време да се събуди. Това очаквано завръщане на героя е всъщност появата на истинския, историческия Карл Маркс.
Защо Карл Маркс е представен като лидер на змейове, лами и хали или дракони, ленинисти и нацисти. Драконите и ленинистите са комунисти и може да тачат Маркс. Нацистите не тачат Маркс, но също са социалисти. Пълното име на нацизма е националсоциализъм. Той освен расистки и националистически идеи има и социалистически. Така всъщност не Маркс, а социализмът е общото между трите групи НЛО астронавти, но в народното предание социализмът е приравнен на марксизма. Ако халите са всъщност кали - сталинисти, те са и марксисти. Това означава, че между лами, хали и змейове има нещо общо, а не че имат единно общо ръководство и са едно. Както видяхме, те връждуват по между си.
Във народните предавания има наслояване на различни по произход и време митове. За това след добрите дракони се появяват и лошите. Змейовете първоначално били определената космическа цивилизация с човешки произход наречени дракони и те били добронамерени. По-късно започват да наричат змейове НЛО въобще. Започват да представят като техни разновидности лами и хали. Преданията се усложняват и объркват. Така представата за тях се размива и променя, най стария митологичен слой все още продължава да личи.
Когато лети в небесата из облаците, змеят разклаща въздуха много силно и изпуща от себе си силни искри, с които може да запали всичко, покрай което минава, особено сено, плява, снопи и др. Оттам носи название огнян змейко или само огнян. Тази представа идва вероятно от светещите, огнени, НЛО и от сеещите огън оръжия на космическите кораби.
Змейовете пътуват и с коне, които яздят или със златни кочии(каляски). Това вероятно са техните космически кораби. Също така змейовете могат да стават невидими. НЛО също могат да стават невидими.
Царят на змейовете има в главата си скъпоценен камък, който е източник на мъдрост. Дали става дума за призматично оптично утройство, в което светлината се натрупва и обикаля в кръг - основата на технологите на НЛО астронавтите или за кристалните части на компютър, а може би и двете, които са били обединени в по-късните предания в едно от неразбиране на разликата между различните скъпоценни камъни - кристали и призми, не може да каже. Те са се намирали в главата на змея или в космическия кораб. Възможно е драконите да имат интелигентен компютър, който да е техен ръководител наред с Крилатия дракон-Кецалкоатър или да помага на ръководството им. А може би този мит се отнася за НЛО астронавтите, които имат за ръководител интелигентен компютър като нацистите или са самите космически нацисти. Както вече казахме, преданията за драконите, змейовете са се объркали и представите за тях се размили. Те започнали за означават НЛО въобще.
Змейовете се превръщат и в хора. Така ходят по седенките, любят момите. Също така облечени и въоръжени като юнаци участват във войните, като се включват във войските. Преобразяването всъщност е обяснение за човекоподобните НЛО астронавти, коита са и екипажите на космическите НЛО, вземани за змейове. Змейовете участвали във войните и по друг начин. Невидими се сражавали помежду си в небето над войските подкрепяни от тях. Те подкрепяли различни войски и съответно държави. Това отговаря на сведенията за космическите цивилизации, които враждуват помежду си и поддържат различни земни държави и народи. Те тайно се намесват в земните работи.
Змейовете и змеиците любят земни моми и момци. Змейовете често вземат за жени земни моми. Те също понякога любят и женени жени. Тогава от връзката им се раждат хора-змейове, които живеят сред хората. Като техни отличителни белези се сочат голямата глава и големи очи. Това прилича на често срещаните днес сиви извънземни. Очевидно те са били смятани за змейове. Значи отвличанията от извънземни са се случвали и в древността. Такова е обяснението на народа за отвличаните от НЛО. Тъй като при отвличанията се правят генетични експерименти свързани с размножаването, като вземането на генетичен материал, изкуствено оплождане и така нататък, те се обяснявали със змейската любов. Тук змейовете са отражение на общата представа за НЛО и извънземните.

Крилатият дракон на евреите Китайския Крилат дракон Ин Лун е почитан и от евреите. Култът му обаче бил таен заради противоречията с официалната религия. Очевидно той се крия зад митичния образ на пророка Илия. Името Илия вероятно е изведено от китайското Ин Лун. Подовно на Ин Лун пророк Илия е повелител на дъждовете и на мълнията. Този легендарен пророк не само имал голяма сила, но и бил възнесен жив на небето. Възнесъл се с огнена колесница - НЛО, във вихър - въртящо се пространство - технологията за летене на космическите кораби. Всичко показва, че не е обикновен пророк, а обожествена личност и НЛО астронавт. Много прилича на Ин Лун - по името, като повелител на дъжда и мълнията, отлита жив на небето и заживява там. Очевидно между еврейският пророк Илия и китайският Ин Лун има връзка.
Култът към Ин Лун при евреите сигурно бил пренесен от търговци, пътешественици или народи преселници от Изтока, които са имали контакти с китайците. Почитането на Ин Лун при евреите било тайно, защото официалната религия преследвала всички длуги култове. За това те го превърнали в пророк Илия и го включили по този начин в религията си.
В българската митология свети Илия също е идентифициран с Ин Лун. Свети Илия е смятан за водач на змейовете. Когато вали и гърми, казват, че Илия с огнената колесница е събрал змейовете и припускат по небето, като поразяват със светкавици халите, които пичиняват градушка, суша и неплодородие. Явно е идентичен с Крилатия дракон Ин Лун, царя на драконите или змейовете в българския вариант.

Крилатият дракон на германците
  Ин Лун можем да срещнем и в германската митология. Там Крилатия дракон е Нидхьог. Това е основната германска престава за него. Но Ин Лун се среща и под формата на една друта персона. Причината за това е, че е дошъл от чуждестранни митове и имало разлика между тях. Като повелител на дъжда и мълнията Ин Лун при германците става Ул -  доведен син на бога на гръмотевиците Тор. Името Ул също произлиза от името Ин Лун. Той е ванир, тоест славянин и вероятно комунист от космическия съветски блок. Ин Лун е бил съюзник на космическия СССР и Ленин, но после се е разбунтувал и се е отделил от тях.
Как митът за него е стигнал от Китай до древните германци. Може би от пътешественици, търговци или с преселението на народи и племена от Изтока.

Крилатият дракон на славяните Древните славяни са почитали Зеления змей, бог на виното и веселието. Сведения за това идват от древна Русия. Възможно е да е Крилатия дракон.

Кецалкоатъл Кецалкоатъл или Кукулкан-Пернатия змей е индианския вариант на Крилатия дракон. Той бил доста популярен в Централна Америка. С него са свързани различни легенди. Единодушни са, че бил добър, справедлив, мъдър, забранил човешките жертвоприношения, покровител е на науката, познанието и учените. Научил хората на много добри неща, учел на добро, справедливост и т.н.
Според една от легендите негов съперник бел кръвожадния Тескатлипока - Димящото огледало, който имал вълшебно огледало показващо същността, природата на хората - характера им. Той искал човешки жертвоприношения. Огледалото вероятно е компютър, компютърния екран. Тескатлипока е нацисткия ръководител компютър Сименс. Нацистите били кръвожатни, проповядвали изтребление на хора, а и претендирали, че познават природата хората - висшите и нисшите - добрите и лоши раси.
Кецалкоатъл управлявал с мъдрост добро и справедливост. Тескатлипока обаче го измамил, покал му в огледалото си измамен образ, в който изглеждал ужасно. Предложил му алкохолна напитка пулке, като му казал, че е лекарство за подмладяване. Кецалкоатъл дал от него и на сестра си Кецалпетатъл. Те се напили и преспали един с друг. Като се събудил на сутринта Кецалкоатъл от срам запалил клада и сам скочил в нея, сърцето му се издигнало в небето и станало Зорницата. Но Кецалкоатъл не е мъртъв, щял да се върне и да отвоюва царството си. Тази легенда има следното значение. Кецалкоатъл бил добър управник и комунист, но нацистката пропаганда представяла лош образ на комунизма. Под нейно влияние той станал националист(Крилатия дракон Ин Лун е националист комунист - националболшевик). Сближил се идейно със "сестра" си - нацистка лидерка, която пък приела социалистически, комунистически идеи от своя странала и станала идеино близка на него -националболшевистка. Сближаването между нацист и комунист изглеждало кощунствено и недопустимо от гледна точка на ортодоксалните комунисти и нацисти за това е заклеймено като забранената любов между брат и сестра. Кецалкоатъл се "самоизгорил" - променил (изгорил) старата си комунистическа идеология - заменил я с националкомунистическа/националболшевишка. От неговата националистическа комунистическа идеология (сърцето му) произлязъл Луцифер-Зорницата. Това показва, че Луцифер не е ортдоксален нацист, а е националболшевик, изповядва нацизъм, расизъм комбиниран с комунистически идеи. Такива нацисти е имало дори в партията на Хитлер, напримал Рьом, началника на щурмоваците, той бил против богатите, едрия капитал и за това Хитлер го убил. Хитлер се сближил с едрия капитал.
Луцифер е наследник -"син" на нацистката лидерка приела националкомунистически идеи от Кецалкоатъл - "сестра" му. Тя е Изида от египетската митология. Изида идва от есес(СС) нацистките елитни войски и символ на нацизма. Съпругът и Озирис също идва от есес. Той бил владетел, брат му Сет го погубил с измама, разсякъл го на парчета и завзел престола му. Сет може да е нацисткия компютър Сименс. Сет идва и от англиската дума сет - устройство, апарат. Изида успяла да събере част от парчетат зачене от убития си съпруг син Хор(от нем. Хер - господар - командир - Водан - който заповядва - Командир Ащар - Луцифер). Той победил Сет и си върнал престола на баща си. Хор вероятно е Луцифер. Този мит разкрива борбата за власт между машини и хора. От начало власста вила на есесовците, хора, но после били заменени от компютъра Сименс. Отцепникът Луцифер обаче не приемал върховенството на машината и държал управлението да е в ръцете на хора, по-точно в собствените му ръце. Може легендата да предава друго. Сет са Щатите - Стейтс. Те разпокъсват Гемания след Втората световна война. А след обединението на Германия нацизмът се възражда, поне в онзи вариант на времето.
В древен Египет нацистите са имали влияние и са били почитани. Вероятно още от времето, когато според египетсктата мотология боговете ходели по земята и управлявяли като фараони, но после си заминали на небето. Това се отнася за завладяването на Земята от нацистите, които после били победени и прогонени от комунистите. Египетската владетелска титла фараон звучи подозрително близко на нацистката фюрер. Щом египтяните са били привърженици на нацизма, не е чудно, че евреите ги мразели.
Но да се върнем на Кецалкоатъл. Показателно е, че дори след приемането на национализма, което е осъдително от гледището на комунистическия интернационализъм, продължават да го смятат за добър и справедлив. Това означава, че е добър националист, а не лош като нацистите - Тескатлипока.
За Пернатия змей има и други митове. Как станал жертва на заговор сред другарите си, бил нападнат, спътниците му избити, но оцелял и заминал на изток. Според труга версия бил победен от човек воин и пак заминал на изток. Очакваното завръщане на Кецалкоатъл, обаче присъства във всички митове. Тези легенди се отнасят за конфликта му с Ленин и СССР. По това време той вече е бил националист, което не попречило на съюза и добрите отношения с лениннистите, което знаем от китайския мит за Хуан Ди. После обаче възникнал конфликт с Ленин. Индианската версия отдава това на предателство и заговор на СССР, ленинистите срещу него. Очевидно по-прогресивния и националистичен комунизъм на Пернатия змей-Крилатия дракон не им харесвал и след като се разправили с нацистите и помощта ме ни им била вече нужно, се обърнали срещу  него. Той заминал на Изток. Може би се сприятелил с китайците вместо с противниците си руснаци. Фактът, че Крилатия дракон е много почитан в Китай, говори в полза на това. Сближил се с далекоизточния модел комунизъм, който е и националистически между другото. Китайските комунисти са националисти. СССР ги обвиняваха във великохански шовинизъм (хан е основната народност на Китай). Севернокорейският комунизъм чучхе е още по-националистически. Така че източният комунизъм е националистичен и е близък до идеологията на Кецалкоатъл.




Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 84141
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930