Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2016 09:11 - Боговете на древна Индия
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 650 Коментари: 0 Гласове:
1



Индийските богове са по-трудни за определяне от германските и еврейските. Все пак ще се опитаме да ги разгадаем. В древни времена върховен бог бил Индра, бог на мълнията и бурята. По-късно той е изместен позицията се на върховен бог от тройцата Брахма-Вишну-Шива. Също така и асурите в старо време са раса войнствени богове, а по-късно са обявени за зли демони. Защо става така. Вероятно в по-старо време арийските завоеватери на Индия, като чиста арийска раса може да са почитари нацистките НЛО астронавти. По-късно, като се смесили с местното население и вече не били чистокръвна висша, според нацистката идеология, раса, те се преориентирали и започнали да се уповават на други богове - НЛО астронавти. Това обяснява трансформацията на асурите, чието име вероятно се свързва с есесовците, елита на нацистите.

Кой е Индра.
Името му означава мъжествен, но може да се тълкува и като човешки. В много езици мъж човек означава и човек, българският е едно от изключенията. Когато се родил Индра, разпорил корема на майка си. Това означава, че появата му е свързана с разцепление сред НЛО астронавтите, от които произлиза. Определянето му като човешки, може да означава, че се набляга на човешката му принадлежност като антипод на извънземни или на машини. Най-вероятно той е Луцифер, отцепник от нацистите и бунтовник срещу управителя им - компютъра Сименс. Според Ведите(тоест в по-стария период) Индра е асур, значи есесовец - нацист.
Кои са апсарите.
Те са нимфи - куртизанки и танцьорки и рая на Индра. Те забавлявяли падналите в битка герои и им се отдавали. Много приличат на валкириите, служителки на Водан, германския бог. Те прибирали падналите в битка воини, прислугвали им във Валхала и били техни любовници. Всъщност валкириите и апсалите са едно и също нещо - Водан е Луцифер като индийския Индра. Нацистите са имали проститутки и специални публични домове за нацисткия елит, политически и военен. Това било грижа на Хитлер. Така като им осигурявал сексуални забавления ги правел доволни и съответно лоялни. Проститутки, публични домове се осигурявали дори за войската, но там грижата не била толкова голяма. Космическите нацисти са продължили тази практика, а Луцифер я наследил, приел от тях.

Кои са Брахма, Вишну и Шива.
Трудно е да ги определим, но като имаме впредвид, кои са основните НЛО Астронавти и изключим нацистите и рептилиите, остават американския блок и комунистите.
От тримата богове по-значими са Вишну и Шива. Те си оспорват първенството и са главните съперници, за това кой е по-могъщ. Брахма е бога творец, създателят на Вселената, но въпреки това отстъпва Шива и Вишну.
Вишну е закрилник на реда и на кастовата систева. За това не може да е комунист. Комунистите са за равенство и са против кастите. Най-вероятно той олицетворява космическите САЩ. Името му означава всеобхватен. Това е израз на могъществото на американците.
Брахма е създателя на света. Той създава кастовата система, а също и Вишну. Най-вероятно е олицетворение на космическата Великобритания. Имено англичаните са създатели на капитализма, а и на Съединените Щати. Брахма е и покровител на науката и мъдростта. Името му Брахма(растящия) е съзвучно на Британия и това едвали е случайно.
Шива е друг могъщ бог. Той е бог на смъртта, унищожението и разрушението. Той е рушител на световния ред и на кастовата система в частност, но е и бог на обновлението, защото върху разрушеното старо се създава новото. Покровител е на отшелниците аскети йоги, които са отхвърлили света и кастите. Шива най-вероятно е олицетворение на комунизма, на революцията рушаща и унищожаваща определения ред. Името Шива(нежния) е съзвучно на името Съветски Съюз. Той е основният съперник на Вишну, тоест на Съединените Щати. Не е създаден от Брахма или Вишну, а има независим, самостоятелен произход, появява се от безкраен светлинен лъч. Това изразява независимият, самостоятелен произход на комунизма и комунистическите НЛО астронавти.
Индийците не акцентират на враждата между комунистите и демократичния блок, а ги представят като съперници. Това е за да не се нарушава религиозната доктрина и да се отдава почит и на двата космически лагера. Така индийците заемат относително неутрална позиция спрямо враждуващите страни и се отричат само от нацистите, които са представени като демони - асури.

Кой е Кришна.
Той е един от най-популярните богове и гирои в Индия. Името му означава черен. Той вероятно е идентичен с със Сурт(черен, мургав) от германската митология - ангелът с огнепния меч пазещ райската градина в Библията. Трябва да е американски военен или съюзник.

Кои са змиите.
В индийската митология има и други интересни персонажи. Такива са змиите наги. Вишну например почива на гърба на голямата многолава змия Шеша, която крепи и света на главата си. Доколкото може да се разбере змиите наги съотвестват на евреите. Великото изгаряне на змиите наги от цар Джанмеджая отговаря на холокоста извършен от Хитлер, изгарянето на евреите в крематориумите в лагерите на смъртта. Името Джанмеджая отговаря на названието Германия(англ. Джърман). Той изгаря на клада много змии, преди изгарянето да бъде прекратено със застъпничеството на Астика. Астика е Уинстън Чърчил - неговата непримиримост срещу Хитлер, твърдото му решение да не капитулира и продължи войната изиграват решаваща роля за победата над нацистите с помощта на СССР и САЩ по-късно. В индийския мит тези подробности са пропуснати и уж Астика измолил прекрадяването на кладата с мир, но това е, за да не излагат ариите своите богове нацистки НЛО астронавти като победени. Данмеджая изгорил змиите, защото неговия баща(Втория Райх, баща на Третия Райх - нацисткия) бил убит от змийския цар Такшака - уж подмолните действия на евреите са причинили поражението на Германия в Първата световна война според нацистката пропаганда. Такшака - буквално Дърводелеца - Исус Христос, който бил дърводелец и е наричан Добрия Дърводелец. Той е еврейн и за това е произведен за цар на змиите, а и според християните е Месията-Христос, легендарният цар спасител на евреите. Макар не християнството да е довело да разгрома на Германия, в мита е объркано, тъй като Христос е бил смятан за върховен цар на евреите. Евреите са определени като змии поради връзката на елита им с рептилоидите или поради връзката им с комунистите, които също са наричани змии и дракони заради Пернатата змия Кецалкоатъл, Змията, Крилатия дракон. А може евреите да са наречени змии, защото са смятани за подли и коварни и за това са сравнени с отровните влечуги.
Змиите живеят в подземния свят и са пазители на златото, съкровищата на Земята. Евреите действат с конспирация, тоест в подземния свят -ъндърграунда. Те владеят и парите, финансите на света, богатството.
Поради близките си връзки с евреите САЩ, тоест Вишну са предстваени като лежащи на гърба на огромна змия.
В германската митология змията Йормунганд, която опасва цялата земя и я държи в хватката си може също да са евреите, които владеят света според нацисти и конспиративни теории.

Кои са ракшасите. Ракшасите са човекоядни демони от индийската митология. Те вероятно са отъждествявани с човекоядните динозаври, спомен от времето на опита на рептилоидите динозаври да възродят динозавърската фауна на Земята. Името ракшаси означава пазители. Така са наречени рептилите динозаври и в книгата на Енох - Пазители, Стражи. Сигурно са изпълнявали стражарска, военна служба при САЩ и съюзниците им, за това са наречени така.

Равана - цар на ракшасите от остров Ланка(Ланка значи остров). Описван като десетоглаво чудовище. Смятан за брат на бога на севера Кубера, но е негов противник. Кубера е кибер - интелигентентен компютър Сименс, ръководител на космическите нацисти. Равана значи бисер. Той е Маргарет Тачър - маргарит означава бисер. Тя е ръководила английските НЛО астронавти(Англия - Острова). Англичаните са германски народ - братя на германците= Рептилите ракшаси са били войници на САЩ и Англия.
Равана откраднал Сита, жена на Рама. Сита значи бразда и символизира Земята, която била забладяна от Маргарет Тачър. Рама водил война срещу нея  с божествени, тоест извънземни, оръжия с помощта на армията на мечките(СССР) и маймуните - Китай(ариите от Индия били нацисти и расисти - наричали са китайците маймуни). Рама победил и си върнал Сита. (В тази война били използвани летящи колесници в т.ч. ставащи невидими - космически кораби, вълшебни стрели - ракети, възкресение на убитите - времеви технологии и др. )
След поражението, което било по нейна вина, Маргарет Тачър загубила властта си и влиянието си. Била заменена от друг лидер. Това била нейната политическа смърт.
Англичаните са смятани за зли, защото са врагове на нацистите, а легендата за тази вероятно реална космическа война е от времетоя когато ариите са били привърженици на нацизма и расизма.

Кой е Митра.
Той е древен индо-ирански бог. Името му значи договор, споразумение. Бил бог на сключваните договори. За това станал и бог на приятелството. В Индия използвали името му със значение на приятел. Бил и бог на Слънцето. Много попурярен е сред древните иранци, а по време на партите станал върховен бог в тяхната религия, наречена за това митраизъм. Наричали го Непобедимото Слънце. От партите митраизмът бил пренесен в Римската империя, където станал много популярен. Бил основния съперник на християнството. Митра - Договорът вероятно е Варшавския договор, космическия. Бог е на Слънцето, защото Ленин е водач на космическия СССР и съответно на водения от него Варшавски договор, а името Ленин означава слънчев - идва от името на река Лена, което е галено име от Елена(Хелена) - слънчева.
Митра в митраизма овикновено е изобразяван как убива бика. Бикът е символ на капитализма, защото успешните акции на фондовите борси са наричани бикове, а това е оновата на модерния капитализъм. Така че тази иконография показва победата на комунизма, Варшавския договор на Ленин, вожда на СССР, над капитализма.
image
Митра убива бика.

Кой е Гаруда.
Това е птица, буквално орел. Митичен цар на птиците и ездитно животно на Вишну, а и негов символ. Орелът е символ на САЩ. Гаруда е враг на змиите, тоест евреите и ги изтребва ежедневно. Доста прилича на иранския Симург, а иранците са доста близки с индийските арии. Симург е цар на птиците и враг, изтребител на змиите. Той е змейска птица. Има птиче тяло, лъвска глава и змийска опашка. Това показва, че най-вероятно е всъщност змей - крилат дракон - змия-птица - Кецалкоатъл-Крилатия дракон-Пернатия змей, но не го представят като змей, а като птица, за да не го бъркат със змиите, които са евреите в древната индо-иранската митология. Дори името Симург и близко по звучене на нашенското змей, а ние сме индоевропейци, близки на древните иранци. Гаруда е индийския вариант на иранския Симург - Кецалкоатъл-Крилатия дракон.
Майката на Гаруда била 500 години под робството на змиите. Най-вероятно е България, която е била 500 години под турко робство, а Османката империя е смятана от някои за ръководена и изполвана от евреите, част от световния еврейски заговор за завладяване на света. Това се оновава на факта, че евреите в Османската имерия не били преследвани, радвали се на толерантно отношение и добро положение. Освен това много от евреите са тюрки(турци) по произход. Те са от хазарите, тюркско племе приело юдаизма през Средновековието и поеврейчено. Така тюрки може да се приравни на евреи - змии. Няма друга страна освен България (поне не от Третия свят), която да е била 500 години под робство и то на "змиите" - евреите. Лъвската глава на Симург, също сочи българки произход. Лъвът е герб на България.
Когато се родил Гаруда, майка му била робиня на змиите, той трябвало да им слугува. Това обаче вероятно е друго "еврейско" робство - Съветското. Комунизмът и СССР са смятани за създадени и ръководени от евреите, от техния заговор за власт над света. Също така Ленин е с еврейски произход. Много от съратниците му са били евреи. Така че змийското робство може да е ленинистко.(Ленин е лидер на космическия СССР, Крилатия дракон се разбунтувал срещу негол) Майката на Гаруда попаднала под робството на змиите по следния начин. Със сестра си, майката на змиите, видели белия кон на Индра и се обзаложили дали задницата му е бяла или има черни косми, ако загубела майката на Гаруда щяла да стане робиня на сестра си. Змиите се прикрепили към задницата на коня и се превърнали в черни косми. Така тя загубила облога и станала робиня на змиите. Това всъщност е историята за Втората световна война, когато България смята, че нацизмът(конят на Индра) е добър избор, но греши и за това се озовава под съветска власт.
Така Гаруда трябвало да служи на змиите, тоест на СССР под управлението на Ленин или на евреите, както смятат нечии пропаганди. Те поискали от Гаруда да ги пренесе отвъд морето, което значи че поискали да победят Америка, отвъдморската страна. Гаруда го направил. За да освободят майка му от робството, змиите поискали от Гаруда напитка на безсмъртието, притежавана от боговете. Това означава, че поискали да завладеят Земята за вечни времена - да заживеят вечно на Земята. Подобна е и метафората в Библията, където богът(НЛО астронвтите) се уплашили човека, след като придобил зараненото познание(космическите технологии), да не заживее вечно на Земята - да стане нейн господар за постоянно. Гаруда победил в битка боговете отнел им амрита и я занесъл на змиите. По пътя го присрещнал Индра и го нападнал, за да попречи да даде на змиите амрита, но не можал да му стори нищо. Тогава се разбрали, след като занесе на змиите амрита, осбободи майка си и се отегли от тях, Индра да открадне амрита от змиите. Това озназава, че с обединени сили СССР на Ленин и Крилатия дракон победили остналите НЛО астронавти и завладели земята, но след като дракона се отцепил, разбунтувал се срещу Ленин и СССР, Луцифер победил останалия без подкрепата му Съветски съюз(всъщност целия Варшавски договор)  и им отнел властта над планетата.
Гаруда е много могъщ. Той е по-силен от боговете, по-силен дори от могъщия Индра-Луцифер. Индра бил прокълнат от малките хора, които принибригнал, да се появи някаи по-силен от него. Нацизмът на Луцифер принибрегнал "малките" хора, за това бил "прокълнат", обречен да се появи по-силен от него комунист, които да защити малките хора. Че Гаруда-Крилатия змей е силен, вече изяснихме. Той е силен колкото СССР на Ленин и дори по-силен, защото да го победи Ленин се нуждаел от помощта на САЩ. Навярно Крилатия дракон е по-силен от Съвесткия съюз и може би от САЩ, защото сам е нападнал и воювал успешно срещу вероятно обединените сили на САЩ, Алианса и нацистите, докато СССР се боели от тях да ги нападнат сами, а се колебаели да помагат и се съюзяват с драконите, защото последните са националисти и отхвърляли съветския интернационализъм. Не е ясно дали драконите, НЛО астронавтите на Крилатия дракон са само българи или са съюз ръководен от българите, но са много силни.
Крилатия дракон Кецалкоатъл, както изяснихме по-рано, е националист (и комунист), за това може би е смятан за враг на евреите-змиите или пък защото е враг на евреина Ленин.
Крилатия дракон не е съюзник на САЩ. Както видяхме, американците са помогнали на СССР да го победят. Така че той е враг на САЩ. Индииците обачи по погрешка са се заблудили и са го превърнали в приятел на САЩ. Причините за това са няколко. Първо, те са го нарекли Гаруда - орел, за да не го бъркат със змиите-евреи и за това не са оставили нищо змейско в неговия образ. Това е причина по-късно да го смятат за герб и приятел на САЩ, чиито знак е орелът. Второ, той е враг на Ленин и СССР, а врагът на моя враг е май приятел, за това го смятат за приятел на американците. Трето, Кецалкоатъл е бил почитан на американския континент, само че от индианците, а те не са приятели на САЩ, които ги избили и завладели. Тези тънкости обаче са убягнали на индийските посветени и те го обявили за приятел на Вишну-САЩ. Че американските вярвания са били познати на индийците не е чудно. В древността имало контакти между Стария и Новея свят. За доколумбови контакти има немалко доказатества. Има намерени никотин и кокаин в египетски мумии, те са от американски растения. Това доказва контакти между Египет и Америка. Има намерени хетски и асирийски надписи в Америка. Има намерени финикийски монети, както и изображение на финикийски кораб в Америка. Край американските брегове има намерен потънал римски кораб с римска керамика. В древен Рим са намерени рисунки на плод ананас - американско растение. В Индия има изображение на Вишну с царевичен кочан, а царевицата е от Америка. Така че доказателства за контакти между древна Индия и Америка има и вероятно е имало обмен на информация. А тези индиански предания създали у индийците погрешно впечатление, че Кецалкоатъл е с американците(САЩ), което не е вярно. САЩ са помогнали на СССР на Ленин-Хуан Ди да прогони Ин Лун-Крилатия дракон-Кецалкоатъл от Земята, прогонили го в космоса - на небето. Така че той не е съюзник на САЩ, а техен противник.



Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 83687
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031