Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2016 09:13 - Пророчествата
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 502 Коментари: 0 Гласове:
1



Пророчествата са прогнози за бъдещето, но и религиозна пропаганда. А като пропаганда може би лъжат и не казват истината. За това трябва да се отнасяме внимателно към тях, тъй като може би заблуждават.
Някой от пророчествата идват от космическите цивилизации. Те може би разкриват нещо за бъдещето. Но трябва да знаем, че то има различни варианти, а не е точно и неизменно определено. Може би космическите цивилизации са ни разкрили само онези варианти, които са им изгодни. Също така пророчествата може да са чиста пропаганда. Всеки твърди, че ще победи. Така например евреите и християните прогнозират победа на своя бог, тоест на свойте НЛО астронавти. Привържениците на Кецалкоатъл проповядвали и очаквали победоносното му завръщане.
Обаче не всички са толкова оптимистични. Древните германци очаквали в последната битка за света да загинат много от боговете им. За това я нарекли Рагнарьок - Залезът на боговете. Дали нацистите прогнозирали собственото си неизбежно поражение и го признали пред свойте. А може би истината е по-проста. Подобено пораженческо пророчество е целяло да заблуди непосветените им противници на Земята. Да приспи бдителноста им да ги увери в неуспеха на нацистите, докато те имат реални шансове за победа. Така те избягват евентуални контрамерки от земните си врагове.
Някои пророчества дават действителни данни и са се сбъднали. Например в Стария Завет е казано, че евреите ще бъдат заменени от друг народ, който ще дойде от изток и ще повярва в юдеиския бог. Той ще бъде избран народ и ще живее в Обетованата земя на евреите. Това не са арабите, защото те идват от юг, а не от изток. Не са и християните, те не идват от изток. Този народ са хазарите. Те са дошли от изток. Приели са юдаизма и са се поеврейчили. Те съставляват значителна част от съвременните евреи, но са потомци на хазарите. Така че те са пророкуваният народ.
Друго изпълнено пророчество е от Апокалипсиса. В „Откровението на Йоан“ има тайно послание. Жената, която ражда на небето син, който има да управлява света с желязна тояга(тоест с желязна ръка - сурово) и е заплашвана от червения змей Сатана, е Лилит. Тя е получила крила. Лилит е крилата. Змеят са космическите комунисти. Лилит е преследвана от него. Тя е всъщност Лили Марлен, един от символите на нацизма. Той, змеят, изпуска вода от устата си за да погуби жената (Лилит). Това е Потопът, който според мита слага край на земната авантюра на разбунтувалите се ангели - НЛО нацистите. Но потопът не е световен. Земята погълнала водата. Същото е и в Стария Завет. Потомците на Каин са оцелели и без Ноевия ковчег, което значи, че потопът не е засегнал целия свят, а само част от него. Синът на Лилит е царят на демоните Асмодей, който всъщност е СС - есес или Ащар-Луцифер. Борбата на небето, в космоса е между съюзилите се след падането на земния нацизъм САЩ и нацисти, обединени срещу възхода на общия враг - комунизма. Достъпът на комунистическите НЛО до Земята е отрязян от тази коалиция, която печели надмощие с обединените си сили. За това има наблюдавана нацистка НЛО активност, но не и комунистическа. Така остават само земните сили на комунизма. Червения змей е свален от небето на земята. Но после комунизмът на земята е победен. Земните му представители са свалени от власт, а комунистите остават само в далечния космос, отрязани от Земята - бездъния космос е бездната, в коята е затворен и вързан червения змей.
Какво общо взето предвиждат основните пророчества за бъдещето. Апокалипсисът на християните предвижда следното. Възраждане на комунизма ( и СССР) - червения звяр който беше е и го няма, но пак ще дойде. Победоносно завръщане на комунизма - Червения змей, който ще бъде пуснат на свобода и щи поведе народите по света. Комунизмът ще премине в настъпление по целия свят и комунистите ще бъдат многобройни. Ще обкръжат и притиснат лагера на светиите и обичания град - вероятно Западните държави и съюзника им Израел. Обаче комунистите ще бъдат изгорени от небесния огън. Това обаче не е свързано с небесна битка и вероятно пророчеството се отнася само за Земята, а не за НЛО астронавтите. Идване на небесни пришълци се предвижда едва след масовото унищожение. Това предполага трета световна ядрена война, тъй като небесният огън е ядреното оръжие. Не е ясно дали в нея ще бъдат унищожени всички или Западът ще оцелее. Възможно е да имат по-това време ефектина система за противоракетна отбрана и да избегнат ядреното унищожение. Но изграждането на такава защита не е лесно, защото се вземат мерки срещу противоракетните системи и ракетите стават все по-неуязвими и неуловими. Освен това и противниците им могат да разработят своя противоракетна отбрана. Остават също бомбардировачите ракетоносци и крилатите ракети, срещу които няма ефективна защита, защото летят ниско и се промъкват без да ги засекат радарите. Пророчеството е само за унищожение на комунистите, съдбата на останалите е неуточнена. Но може това да е пропаганден трик, всеобщата гибел да не е спомената умишлено и да се представя като победа на свойте. Рагнарьок от своя страна прогнозира унищожение на целия свят от огън. Може би ядрена война. Но вероятно това е и целта на поне някой от космическите цивилизации - самоунищожение на земното човечество. Така то няма да е потенциална заплаха за никого, а планета ще остане свободна за завладяване от НЛО астронавтите.
Германското пророчество е, че преди Рагнарьок ще настъпи дълга зима наречена Великата зима, която ще продълже три години. Възможно е това да предрича климатични промени или природно бедствие, което ще доведе до захлаждане на климата. В резултат на изчерпването на храната, ще започне война за оскъдните храни, а и за енергийни ресурси за отпление. Но може Великата зима да е алегория на изчерпването на ресурсите на планетата. Тогава войната ще почне за станалите останалите малко суровини. Може Великата зима да означава всъщност Студена война, нова Стувена война, охлаждане на международните отношения. Тя може в крайна сметка да доведе до ядрена война. Това отговаря на пророчестовото от „Откровението на Йоан“ за възраждане на комунизма и конфликт между комунистите и Запада.
Възможно е Откровението на Йоан да не говори за възраждане на комунизма, а за настъплението на Путин, тъй като многобройните народи от крайщата на земята са наречени Гог и Магог. Гог означава вървящ, пътуващ - от англ. гоуинг, нем. ганг и подобни езици, а Путин е име идващо от рус. пут - път. Магог вероятно е Медведев, дясната ръка на Путин. Путин стана съюзник на Китай - червения дракон. В Стария завет също има пророчества за Гог и Магог(например в книгата на Йезекил). Там Гог е наречен княз на Рош(Русия), Мешех(Москва) и Тувал(Сибир - от гр. Туле - крайния север). Той ще нападне в последните дни евреите - ръководения от еврейския финансов елит и магнати Запад, но ще бъде победен. Оръжието му ще служи за гориво, което е от неправилно разбрания оригинал, че оръжие на Путин-Гог ще бъде горивото - нефт и газ. Всъщност мита за езерото, което гори с огън и жупел, в което според Откровението ще бъдат хвърлени звяра(СССР) и дявола(Путин) е неправилно разбрано от израза, че руснаците са потънали или се давят в нефт и газ. Така че това пророчество всъщност не е лошо за тях, а добро. Но Стария Завет не говори за унищожение с падащ от небето огън, което значи, че разглежда друг вариан на времето, в който Путин ще е победен без война, докато Откровението на Йоан разглежда варианта с Трета световна война - предупреждава за опаснастта Путин да причини ядрена война.
Пророчеството за Вавилонската блудница означава  следното. Блудницата на гърба на звяра е Европа, коята е изобразявана като жена върху бик - мотив от древногръцката митология. Тя е на гърба на възродения СССР - червения звяр, който беше и го няма, но пак ще дойде.(Путин се опитва да възроди СССР, но без комунизъм) Той е осмия - Октомврийската революция, на латински октомври значи осми. Европа е съсед на Русия, може да се каже, че седи на нейния гърб, а и зависи от енергийните й доставки. Вавилон(или Бабилон) вероятно означава Брюксел, Белгия, където е центърът на Запада и Европа. Древният автор обаче не е знаел какво означава истинското име и го е свързал с познатия му Вавилон. Евреите по онова време свързват Европа с омразния им Рим, Римската империя. За това твърдят, че блудницата седи на Седем планини - Седемте хълма на Рим. Европа седи отвъд морето спрямо древна Юдея - блудницата седи сред много води. Тя седи на много народи - многонационалния, разнороден състава на Европа. Червеният звяр, комунизмът или Русия ще разори Европа, ще я направи пуста и гола, ще изяде месата й - ще завладее части от нея, а през Третата световна война, ще я унищожи с ядрено оръжие - ще я изгори с огън. Унищожението на Европа в ядрената война означава, че може би Западът няма да има ефективна противоракетна отбрана и вероятно и останалият свят заедно с Америка ще бъде унищожен.
Какво ще стане след унищожението, когато Земята ще бъде освободена от всякакво човешко население. Ще дойдат НЛО астронавтите. В „Откровението на Йоан“ е споменато нова земя и ново небе, а море нямаше - вероятно Новия свят отвъд морето - Америка. Името Америка може да се търкува като без море. Новият свят без море, означава Новият Свят - Америка. Там се казва и за спускането на летящия град, голям космически кораб, небесният град Йерусалим. Той има кубична форма - четвъртит, а дължината, широчината и височината му равни. Кубът посочва Куба, която е в Америка. Божият град Йерусалим означава Ернесто Че Гевара. Гевара е съзвучно на Гавраил, което означава божия крепост, тоест божи град. Йерусалим пък е съзвучно на името му Ернесто. Той е герой и един от ръководителите на Кубинската революция. Всичко това означава, че ръководител на НЛО космонавтите ще е Че Гевара. Дали това означава, че комунистите в космоса ще победят останалите и ще завладеят Земята. Съмнително е. Първо, Откровението говори против комунизма(Червения змей и Червения звяр) и очевидно е антикомунистическо.Защо би признало за комунистическа крайна победа. Освен това между НЛО астронавтите съществува относително равновесие на силите и статуквото не е могло да бъде нарушено от хилядолетия, за това никой от тях все още не е завладял Земята, иначе отдавна да са я завладели. Ако някой можеше да го стори, да е завладял Земята до сега, имал е толкова много време на разположение за осъществяване на намеренията си. Малко вероятно е равновесието да бъде нарушено и в бъдеще. Така че вариантът някои от НЛО астронавтите да завладее Земята е сигурно невъзможен. Най-вероятно НЛО астронавтите ще установят съвместно управление на планетата и тя ще бъде за всички. Ръководителят на това съвместно управление, ще бъде консесусна фигура, избрана с общо съгласие. Че Гевара е подходяща за този конпромис личност. Той е световен борец за свобода. Независим е и не е верен до покорство на СССР или някой друг. Политическите му възгледи са доста широки и свободни, като надхвърлят границите на комунизма. Да, той е подходящ кандидат, когото биха приели всички.

Ако е въпрос кой може да завладее Земята, най-вероятния кандидат са китайците. съвременна тенденция показва, че те ще станат най-силните в света. Има и такова пророчество, че жълтата раса ще завладее света. Според него това ще стане след световна война, която няма да унищожи света. Вероятно воюващите ще се въздържат от употребата на ядрени оръжия поради страх от унищожение или всички ще имат ефективна противоракетна отбрана. Или всъщност войната ще е Студена война без реални военни действия и употреба на оръжие. Войната ще свърши, когато някаква девойка застане на най-високата планина и каже да спрат. Тогава те ще спрат да се бият и жълтите ще завладеят света. Този вариант не е по-малко вероятен от американската победа. Така че тук всичко е въпрос на пропаганда.
Съществува и друга възможност. Индия в скоро време ще стане по-многобройна от Китай и най многбройната страна в света заради големия си естествен прираст. Икономическото й развитие също е добро и обещава тя да стане втората в света икономика след китайската. Но след още време може да изпревари и Китай, защото ще е по-многобройна. Тогава Индия ще стане световна сила номер едно и ще може да завладее света. Във връзка с това ще припомним едно пророчество на голямата ясновидка Ванга. Че на света ще дойде най-старото учение. Кое обаче е то. Ванга не е уточнила. Според Валентин Сидоров, руски поет и приятел на Людмила Живкова, Ванга в личен разговор му казала, че това е учението на Бялото братство и то ще спаси света като го покрие целия. Може ли да вярваме на думите на поета, които не са потвърдени от друг източник, а той самият е привърженик на учението за Бялото братство от Шамбала Агни йога. Може да си го е измислил за да увеличи популярността на любимото си учение, а може Ванга да му го е казала, за да го поласкае, като е знаела религиозните му убеждения. Агни йога е ново учение, но се базира на индуизма и будизма. Възможно е Ванга под най-старото учение да има предвид точно индуизма и будизма. Те са най-старите действащи религии и учения в света. Има и други по-стари, но не са действащи и отдавна са слезли от историческата сцена. Дали Ванга не пророкува световното разпространение на индийските учения, когато Индия стане световен хегемон. Или просто ще дойде време, когато индийската философия и религия ще станат много популярни по света. Възможно е и друго във връзка с по-рано споменатото пророчество за световното господство на жълтата раса. Там е казано, че девойка ще се изкачи на най-високата планина, а това са Хималаите, сърцето на индуизма и будизма. Дали няма да се появи ново учение, което ще съчетае китайския комунизъм с индийските духовни учения и с по-високата си духовност и популярност то ще покори идейно света. Тогава комунистически Китай ще завладее света. А може пък да е само пацифистко движение за световен мир, базирано на индийските учения. То ще се разпространи на Запад и ще накара западните държави да се откажат от военно противопоставяне на Китай и комунизма, а тогава китайците ще покорят света с икономическата си сила. Впрочем Ванга пророкува също връщане на комунизма и възстановяване на СССР. Това отговаря на библейското пророчество. Новото учение или движение, базирано на индийските учения, може би ще бъде създадено от девойка. Най-вероятно за база на учението ще се използва китайския будизъм - чан будизма, от когото произлиза японският дзен. Така е, защото Китай ще е комунистическият световен лидер и сигуно там ще се роди новия будакомунизъм, който ще покори свита. Будизмът може да се съчетае с комунизма и ще има благотворно влияние. Бутизмът проповядва отказ от желанията, от алчност и от излишества. Учи на скромен живот без излишни неща. За това в Япония, повлияни от дзен будизма, хората живеят по-скомно, нямат западния стандарт на живот, но са щастливи и доволни. Това също има има принос за японското чудо и уникални постижения. Будизмът е лек срещу пороците на съвременното консуматорско общество. Консуматорското общество се стреми да задоволи желанията на човека, но щом бъдат задоволени, се появяват нови желания и така до безкрай. Това е тезата на будизма за невъзможността за задоволяване на желанията. Единственият изход от омагьосания кръг е отказът от желанията, тяхното премахване и преодоляване. Учението на Буда е също така и учение за отказ от излишни притежания, а това се съчетава добре с отказа от частна собственост при комунизма. Каквото и да е, предсказанието е, че девойка ще спаси света от гибелната всеобща война.
Най-вероятно обаче е човечеството да се самоунищожи в Трета световна война или като изчерпи ресурсите си и започне война за тях. Установяването на световна хегемония от Китай или дори от Индия няма да реши проблема с изчерпването на ресурсите на планетата. Едиствения изход е овладяването на космоса и космическите технологии. Това все пак може да стане, тъй като ресурсите няма да се изчерпят толкова скоро. Така че време има. Проблемът е във възпрепятстването на това от някои космически цивилизации, които са заинтересовани да ни задържат в космическата област.
Ако се избегне ядрената война, може в бъдещето да станат и други неща. Като се създаде изкуствен интелект, машинен или ГМО, той може да измести хората и постепенно да ги замени. Така човешката цивилизация ще бъде заместена от машинна или ГМО. Може и това да е целта на поне някои космически цивилизации.
Възможните варианти на предстоящото във времето са много. Бъдещето остава неясно и неопределено. Какво ще се случи само времето може само времето да покаже.



Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 84150
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930