Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2016 09:32 - Душите на хората, духове
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 375 Коментари: 0 Гласове:
1



Възможно е да съществува душа. Учените са измерили, че в момента на смъртта човек олеква с около 6 грама. Това се смята за тегло на душата. Може да е някаква огромна жизнена енергия съхранявана от непозната форма на организация на живана материя.  Това може да е масов дефект на някакво непозната форма жизнема енергия. Обаче е твърде голяма, а от къде се е взела. Когато сънува човек също е измерено, че олеква. Това показва, че тялото може и без нея. Това показва, че не е жизнена енергия и също че не е присъща на тялото. Но може и да е душата. Тя в такъв случай би била най-вероятно от непозната ни форма на материята. Душата може да произлиза от нашата Вселена или от друго измерение, от друг, паралелен свят, в който материята се различава съществено от нашата. Би трябвало да е сложно организирана, за да носи интелигентен живот. От позната ни материя няма данни за възможен носител на душата. Само органичните съединения са единствените ни познати носители на такава сложна организация на материята.  Душите може да се образуват и паралелно на живата материя, но това не обяснява прераждането например, за което има сведения - като спомени от предишни животи и подобни. Освен това допуска съществуването на непознат вид материя в нашия свят. Разбира се, душите може да се състоят от позната ни, но не добре изучена все още материя като глуоните. По-вероятно е душите да съществуват независимо от нас и само да влизат в симбиоза с човека, което се възприема като прераждане.Те може да идват от далеч, от дълбините на Галактиката или пък от друго измерение, от паралелна вселена. Но може и да съществуват близо до нас, но все още да не сме ги открили.
Твърде вероятно е душите или духовете да се състоят от частици с електрически заряд. Това би обяснило защо при някои случеи на обсебеност(когато жертвите чуват гласове) електроуредите около жертвите полудяват. Обсебеността може да е дело на злонамерени духове, които искат да навредят на някои хора и ги тормозят психически. Духовете явно въздействат на електроуредите и предизвикват смущения в тях, за това може да предположим, че имат електрически заряд. Не биха могли да са от фотони, защото фотоните не взъимодействат по между си и не могат да образуват сложни структори, които да са носители на разум, разумен безплътен живот. За това трябва да са от частици с електричен заряд и на това да се дължи електрическото им действие. Частиците с електичен заряд взаимодействат по между си и могат да образуват сложни структури, носители на разумни форми на живот. Разбира се, може състоянията на обсебеност да се дължат и на недобронамерени НЛО астронавти, които облъчват жертвите с електромагнитни вълни през изкривено или имагнерно(хиперпространство) пространство и на това да се дължат наблюдаваните ефекти. Установено например, че чрез облъчване с микровълни с определена честота може да се предизвика чуване на гласове от човека. А аномалиите с електроуредите може да се обяснят с действието електромагнитните вълни. Но твърденията, че подобни състояния на обсебеност са резултат от облъчнане с микровълни от земни тайни служби, са несъстоятелни, тъй като жертвите са оставали в такова състояние независимо от това къде ходят и се местят. А тайните служби не биха имали възможност да ги покрият с микровълново излъчване навсякъде, освен ако не ползват спътници. Но използването на спътници е скъпо и нерентабилно. би трябвало да работят с голяма мощност за да постигнат ефект на земята от отдалечената спътникова орбита, а микровълновият радиолъч на такова разстояние би се разширил доста и смущенията на електороуредите да речем биха се наблюдавали в целия град, а не само близо до жертвите.
Ако духовете се състоят от електрически заредени частици, можем да се предпазваме от тях със създаване на защитно електромагнитно поле, което да ги отблъсква или заглушава (променливо електомагнитно поле, за да отблъсква частиците и духове с различни електични заряди ,а не само един), също така може да се използва защитна метална обвивка или фарадеева клетка, която е затворена заземена метална клетка и предпазва от статични и нестатични електрически полета и електрически заряди. Може би за това някои от НЛО астронавтите, виждани при срещи с тях на Земята, носят сребристи скафандри, вероятно метализирани, с метализирано покритие, което да ги предпазва от земните духове и духовни сили. Магнитното поле също може да да служи за защита. То отклонява движещите се електрически заряди и може да ги задържи. Така духовете вероятно може да се задържат на разтояние от пазения обект. Освен това електричното или електростатично поле може да привлича заредените частици и така да ги отклонява от целта им, като по този начин се осигурява защита от духовете.
Магиите или поне някои от тях може да се обяснят с действието на духове призовани и използани от магьосника. Те може да са злонамерени - използвани за зла или черна магия и добронамерени за бяла или добра магия. Много от магьосническите практики се основават  на викане и използване на духове. Освен това може духовните парапсихологически сили на човека, с които той въздейтва от разтояние, да имат за носител същите тези частици и електричен заряд като духовете. Защитата от магия в този случай е като защита от духове - електрическа защита.
Тайните служби отдавна използват услугите на екстрасенси, магьосници и окултисти. Известни са психошпионите на ЦРУ, но и КГБ работело с екстрасенси, магове и шамани. Те могат както да узнават секретна информация на противника по парапсихологически начин, така и да му въздействат по негативен начин. Тук е мястото да споменем, че някои от жертвите на обсебване са били противници на правителствената политика, тайните служби и прочие, за това обсебването им се отдава на действия на тайните служби, а те може да са ползвали услугите на магьосници и духове, за да им навредят. Извънземните при действията си на земята също може да използват духове и духовни сили. Така че разработването на ефективна защита от духове и духовни сили е наложително и необходимо.

Душите би трябвало да са интелигентни същества. Те са безсмъртни или изключително дълголетни. Животът им надвишава многократно човешкия. Свойствата на тяхната материя правят живота им различен от нашия. Той вероятно им изглежда скучен и еднообразен. Те вероятно се прераждат и живеят в симбиоза с човешкото тяло, защото искат да преживеят интересния човешки живот. Искат да се насладят на радостите на човешкия живот - секса, храната, питиетата и други забавления. Възможно е те да са ни създали като гостоприемници или просто да са ни открили като подходящи да са влезли в симбиоза с нас.
Защо ако искат да преживяват щастие, не се постараят да направят живота ни по-щастлив. За това има два начина. Чрез усъвършенстване на технологии и чриз усъвършенстване на социалната организация. Светът на душите и те самите вероятно не се нуждаят от техника. Така че не са технически развити. Хората трябва сами да откриват и усъвършенстват техниката. Колкото до социалната структура, тук душите вероятно имат други съображения. Ако всички хора станат равни, всички ще са еднакво щастливи, но няма да има много по-щастливи. Ние незнаем дали няма йерархия сред душите и по знатните да искат да се прераждат като по-щастливи. Освен това душите вероятно не се прераждат по свой избор. Това вероятно зависи от заслугите, делата им. Така по-щастливо прераждане е мотивацията им да вършат по-добри дела. Ако всички станат равни и мотивацията ще изчезне.

Душите и конспирацията срещу свободната енергия и космическите технологии. Ако душите са толкова могъщи, защо не ни помогнат в развитието на тези области. За овладяването на космоса може да се предположи, че са против, ако не могат да се движат по-бързо от скоростта на светлината. Тогава те биха загубили хората в необятния космос. Може да са против безсмъртието, което осигуряват космическите технологии. Икат по-голямо разнообразие от прераждания, а не само един живот, който ще им омръзне. Или пък ръководителите им смятат, че трайното заселване в човешко тяло е нежелателно и в крайна сметка душите трябва да се връщат към безтелесния си живот. По трудно е да се обясни противопоставянето на свободната енергия. Бързото изчерпване на енергийните ресурси означава бръз залез и самоунищожение на чавешката цивилизация. Накрая всичко вероятно ще завърши с унищожителна война за малкото останали ресурси. Защо душите искат да инищожат гостоприемника си. Може голяма част от душите да са против преражданията, симбиозата с човека. Те може да смятат този начин на живот за неразумен или за неморален. Да са против пристрастеността към плътските удоволствия. За това те се противопоставят на прераждащите се им събратя. Може би водят човечеството към самоунищожение, за да прекратят преражданията веднъж за винаги. По тези съображения са и против космическите технологии, които могат да са спасителни за човека.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 84013
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930