Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2016 17:36 - Защо сме в космическа изолация
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 317 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
До сега разглеждахме основно като вероятна причина за изолацията ни страхът на извънземните от земна агресия. Друг вариант за причините за космическата изолация на Земята е борбата за нейното завладяване между различни космически цивилизации. Тези цивилизации искат да завладеят планетата и за това не позволяват влизането й в официални контакти с изънземните, защото това би дало космически технологии на земляните, а те искат да ги завладеят по-лесно като изостанали технически. Единствено поради противоборството и равновесието на силите между тези съперничещи си цивилизации Земята не е завладяна още. Всяка от тях непозволява на другите да я завладеят. Възможно е тези цивилизации да са със земен или извънземен произход. Ако са от Земята най-вероятно произлизат от бъдещето и са дошли в миналото чрез черните дупки.
Има срещи и контакти с човешки екипажи на НЛО. Това доказва наличието на космически цивилизации с човешки, земен произход.
Има сведения за срещи с нацистки НЛО. Те вероятно са дошли в древността от друг вариант на времето, в което нацизмът не е бил разгромен и е оцелял.
Има доказателство за съществуването на британски НЛО. Например случаят Флаг, когато на 15 май 1981 година НЛО демонстрира светещ британски флаг над Москва.
Ако има британци в космоса дошли от бъдещето, има вероятно и американци. САЩ и Великобритания са традиционни съюзници. Сигурно формират в космоса един политически блок. Богът на древните евреи може би е всъщност космическият САЩ, американският президент. Израел също е традиционен съюзник на САЩ. Това е и еврейския бог от Библията. Тя обещава, че евреите ще владеят света, а той ще бъде господар на цялата земя. Това вече се е изпълнило, светът е под американска хегемония, а най-богатите и влиятелни хора са евреите, особено в САЩ. Така американската хегемония и система, американския нов световен ред облагодетелства евреите и ги прави господари на света, но това става чрез САЩ. Християните имат същия бог като евреите, тоест САЩ.
Освен нацисти, американци и британци в космоса има комунисти. Те сигурно  са дошли в древността от вариант на времето, в който комунизмът не е паднал и е оцелял. Комунистите в космоса са водени от Ленин. Има и друга фракция наречени дракони заради водача им Крилатия дракон, Кецалкоатъл. Между ленинисти и дракони има междуособен конфликт, за това комунистите вероятно са по-слаби от другите политически блокове или по-точно от американския.
Нацистите също не са много силни в космоса. Те са разединени и разделени между  ръководената от изкуствения интелект, компютър Сименс фракция и тази на Зорницата-Луцифер.
Американският, западният, демократичният блок в космоса е най-силен, защото е единен и обединен. Но и те не са достатъчно силни, за да се наложат над другите и да завладеят спокойно Земята.
След Втората световна война и падането на нацизма може космическите нацисти да са се съюзили с космическите американци срещу по-големия и по-опасен враг - комунизма. Това обяснявя допукането на наблюдаванта на Земята на нацистка НЛО активност и недопускането на комунистическа НЛО активност, за това не са наблюдавани след Втората световна война комунистически НЛО.
Да обобщим и да направим класификация на космическите цивилизации със земен произход:
1. Рептили, динозаври
2.Човешки
а.Демократи
 - САЩ
 - Великобритания
 - други
б.нацисти
 - на изкуствения интелект Сименс
 - на Луцифер
в.комунисти
 - на Ленин
 - дракони
г.други
 - уногондури


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 83688
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031