Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2016 09:06 - Забранените технологии
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 497 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Извънземните се боят от нас и не ни позволяват да развием космическите технологии, тъй като бихме се превърнали в заплаха за тях. Човечеството е твърде агресивно и алчно. може да се опита да завладее планентите на извънземните или да налага например своята представа за свобода и демокрация в космоса.
Друга възможна причина е, че искат да ни завладеят и не искат да имаме технологии, с които да можем да се защитим. Те не са ни завладели все още, защото от другите космичски цивилизации им пречат, може би защото и те искат да ни завладеят. Пришълците от бъдещето може да рачитат на земните си настоящи държави да завладеят света и за това да замразяват развитието на космическите технологии, тъй като разпространението им на Земята ще попречи на техните земни хора да завладеят света, защото технологичното развитие ще доведе до паритет на силите. С новите технологии всички ще са равностойни противници и няма да е възможно завладяване на света със сила(всички ще имат супероръжия) или с икономически механизми и агентура, защото агентите ще бъдат лесно проследявани и хващани с помощта на тези технологии (които позволяват и да се узнае миналото и бъдещето на човека, всичките му контакти и действия), а космическите и времеви технологии ще изравнят силите в икономиката, защото ще променят изцяло начина на производство и набавяне на ресурси. Всички ще са богати и ще имат всичко. Ще могат да си произведат или набавят всичко, което им е нужно. Така икономическата зависимост ще изчезне. За това развитието на космическите и времеви технологии ще направи завладяването на света от различните държави невъзможно.
Пречат ли извънземните на развитието на космическите технологии.
Например Айнщайн загадъчно отстранява от второто издание на своята Обща теория на относителността разгледания проблем за въртящо се със скорости близки до тази на свелината тяло. Това обръща пространството отвътре навън, защото периферната скорост със съответното скъсяване са по-големи от вътрешните и дава възможности за пътуване във времето и преодоляване на пространството без ограничението на скоростта на светлината. Вероятно върху Айнщайн е било оказано влияние да не разглежда повече нещо, което може да доведе то развитието на космически технологии. В първото издание на Общата теория на относителността го има.

Експериментът Филаделфия
Не е ясно дали е действителност или е измислица. Обяснението му според сегашната наука е невъзможно, но нашите познания са ограничени и може да има неща, които незнаем.
Бил проведен на 28.10.1943г. Наричан е още и ескперимент Дъга.
Целта му била да направи невидим кораб с помощта на електромагнитно поле, което изкривява пространството около кораба. Но той не само станал невидим. За секунди корабът се телепортирал до Норфолк, Вирджиния (на разстояние 320 km).
Няма обяснение, как са постигнали толкова мощно електромагнитно поле. Изглежда технически невъзможно, но нашите познания са ограничени и може да има неща, които незнаем. Може да има възможности неизвестни на нашата наука.
Във всеки случай древните предания в Библията свидетелстват, че НЛО използват разновидността на електромагнитното поле - светлината, която концетрират в кръгови оптични системи и с нея изкривяват пространството. Светлинните устроиства са по мощни, ефективни и надеждни от електрическите, за това са предпочитани.
Има слухове и за друг загадъчен експеримент като Филаделфия. Това е проект Монтоук. Той се провежда по-късно и е с електромагнитнитни вълни, излъчвани от една радиолокационна станция, които предизвикват различни психически и парапсихологически феномени, а в това число и пътувания във времето.
Възможно е цялата история за експеримента Филаделфия и проект Монтоук да е измислица, слух пуснат за сплашване на враговете на САЩ. Виждате ли какво могъщо оръжие имаме.

Към подобни измислици трябва да отнесем и твърденията, че някои държави като САЩ имат секретни гравитационни летателни средства, летящи чинии.Тъй като гравитационните технологии са тясно свързани с времевите технологии, те би трябвало да могат да знаят бъдещето. Така биха предотвратили неблагоприятни събития и грешки като например икономическата криза или Виетнамската война. Но подобна предвидливост не се наблюдава в практиката. Това показва, че подобни технологии няма в наличност.
Ако е била създадена подобна технология като от експеримента Филаделфия защо не се се използва. Под натиск на извънземните тя може да е била засекретена и забранена за използване. Заплахата е да дойдат и да ни селекционират. А управляващите елити са корумпирани, алчни и агресивни. Те биха били първите от лошите отпадащи при селекцията и попадащи в групата за унищожение или изолация в концлагери. За това подобни технологии може да са били разработени но са забранени от властимащите под извънземен натиск.
Слуховете, че има подобни технологии, целят да приспят вниманието на обществото и да намалят страха от извънземните. Така хората заспиват спокоини, че има такива технологии и няма страшно от извънземните. И ние имаме летящи чинии. А може да има само летящи чинии с реактивен двигател за заблуда на хората, но не и с гравитационни технологии. Така тези измами работят в полза на извънземните и на власт имащите, като запазват статуквото и не ни карат да търсим тайните на извънземната технология за космически полети. Това пречи на научно-техническия прогрес в това отношение.

Забранената свободна енергия   Друга забранена технология е свободната енергия и вечни двигатели. Те се забраняват от мощните енергийни монополи и богатите страни, защото използват енергията за печалби и за власт, контрол над нямащите собствени енергийни източници. Съвременният свят, техниката и икономиката са изключително зависими от енергията, без енергия не могат. Енергийните монополи най-могъщите икономически корпорации и групировки в света и едни от най-богатите. Енергийната клика е толкова могъща, че спира всякакви опити да се въведе в употреба технология за евтина, достъпна или безплатна енергия. Те или купуват технологиите и ги скриват, или, ако изобретателя е непреклонен, го ликвидират. А и не позволяват на никои да пусне в употреба свободната енергия. Кой производител ще посмее да пусне на пазара техника за свободна енергия, когато ще бъде ликвидиран от енергийната мафия.
За това технологийте за свободна енергия за забранени и не се допускат в употреба.

Както виждаме земната наука и техника не са свободни. На тях им се налагат ограничения от различни могъщи сили и някои технологии са практически забранени, забранени за разработка и употреба.



Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 84101
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930