Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2016 17:07 - Конспирациите в историята.
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 270 Коментари: 0 Гласове:
1



Кой стои зад  християнската църква.
Според един проповедник еретик албигоец папата тайно почитал египетските богове и служел на тайно общество наречено Апостолите. Това било чуто и записано от пътешественика Йоханес Фабрициус от Кьолн.
Това тайно общество сигурно произлиза от Египет и знае неудобни тайни на християнството, с които държи в зависимост църквата.

Масоните. Те са тайно политическо-религиозно общество с претенции също за египетски произход. Имат също и допирни точки с юдаизма, например култа към Соломоновия храм. За това някои считат, че масоните са създадени и ръководени от евреите. Тъй като евреите са имали връзки с древен Египет, може да са имали тайни общества с египетски произход. Освен това масоните се смятат за приемници на знания останали от падналите ангели от преди потопа. Евреите, както стана ясно, са имали космически познания предадени от древните НЛО астронавти. Няма данни за връзки на масоните с космическите цивилизации, но е възможно да са създадени и ръководени от НЛО астронавтите. Древен Египет бил най-развитата за времето си цивилизация и за това те са действали точно там. Това обяснява египетския произход на масоните и Апостолите.
Масоните са елитарна организация. Те набират членове предимно сред богатите, политиците и изтъкнатите личности. Това ги прави ефективни като тайно общество за упражняване на власт и контрол над останалите хора. Масоните до голяма степен са писали новата история на света. Те са играли важна роля в американската и френската революция например. Масоните са формирали съвременния обществен строй. Те са строителите на съвременния свят. Първоначално играели прогресивна роля с налагането на демокрацията, светското начало, развитието на науката. По-късно с установяването на финансовата олигархия на свръхбогатите започват да играят негативна роля.
Масоните са родоначалници на мафията, китайските триади и други престъпни организации, върху формирането на които са оказали влияние. Тези организирани престъпни групи с голяма роля в съвремения свят са с масонски характер. Масоните са влияели и на много революционии организации. Масоните са управлявали и управляват света.
Възможно е масоните да са контролирани от рептилиите например. Масоните не се противопоставят науката, но ръководения от тях прогрес е едностранчив и води човечеството към самоунищожение поради екологична катастрофа, изчерпване на ресурсите и ядрена война. От друга страна контролиращите църквата Апостоли се противопоставяли на науката. Възпирали развитието й с векове. Но за това пък не насочвали към самоунищожение земляните. Само ги правели лесни за завладяване без развити технологии. Това показва, че техните гоподари искали да завладеят Земята, но не и да унищожат човечеството, за да освободят планетата за себе си. Апостолите вероятно били свързани някоя от човешките космически цивилизации дошли от бъдещето. Те не са принципни противници на човешката раса като рептилиите, но искат да владеят родната си планета. Може да са преследвали и политически цели с помощта на църквата. Тя задържа развитието на Запада, но например не засяга Китай, Индия и други цивилизации.

Рептилиите. Те са съвременно тайно общество изпълняващо политиката на рептилиите от космоса. Ръководителите му се представят като носители на рептилски гени или като рептилии, които могат да променят формата си и приемат човешки облик. Промяната на формата от човешка в рептилска и обратното може да е чиста илюзия вследствие от хипноза. Така тайните общества мамят непoсветените, че са извънземни и по-висши същества. Така те се сдобиват с власт над последователите си. Всъщност тези тайни общества работят за космическите рептили. Тяхните цели са да не допуснат превръщането на земните хора в космическа НЛО цивилизация, тъй като тогава няма да получат дял от Земята или да я завладеят. Освен това те се стремят да доведат земното човечество до самоунищожение с война, екологична катастрофа или изчерпване на ресурсите. Сигурно разчитат и на природна катастрофа, която да унищожи неусвоилите космоса човеци.

Илюминатите. Те са създадени от учените за борба срещу църквата, която ги преследвала. За създаването на това тайно общество се смята Галилео Галилей. Дело на илюминатите е векът на Просвещението, който засилил позициите на науката и отслабил църквата. Влияние имали и върху Великата френска революция. Тя отрекла църквата и се опитала да наложи религия на разума. Илюминат бил и прочутия Чарлз Дарвин.
Поради войната си срещу църквата илюминатите започнали да почитат Сатаната, Луцифер. Но това бил културен сатанизъм, а не окултен с черни литургии, жертвоприношения и други подобни неща. Те планирали нов ред основан на господството на науката, а не на религията. Илюминатите смятали религията за измама и се борели срещу нея. Няма данни за извънземна връзка на илюминатите.
В края на ХІХ век илюминатите се губят и слизат от историческата сцена. Може би са престанали да съществуват. С окончателната победа на науката и намаляването на влиянието и властта на църквата съществуването им се обезмислило.

Окултните корени на нацизма. Нацистката партия била създадена от тайното общество Туле. То финансирало създаването й. Туле било окултно общество.Подобно било и близкото до него тайно общество Врил. Докато то било с предимно окултни занимания, Туле се занимавало с политическа дейност. Името му било заето от митичния потънал северен континент или остров Туле. Според последователите му той бил прародината на арийската раса. Туле имало националсоциалистически, расистки възгледи. За най-висша и духовно извисена считали арийската раса, а най-добрите й представители били германците. Идеологията му била повлияна от теософията на Елена Блаватска. Тя била мистично религиозно учение с езотерична насоченост. Дори свастиката била заимствана от нея. Тя става символ на Туле. От тях пък са го заели нацистите.  Интересно е, че вярвали в извънземния произход на арийската раса. Евреите пък били избрани от бог Яхве да съдадат ада на Земята. За това поддържали войни и нещастия, като управлявали планетата. Те смятали, че евреите управляват света чрез финансовата система, защото най-богатите хора са евреи. Считали ги за врагове, а германците смятали за най-висшата и духовно извисена раса. Според Туле арийците произлизали от потъналия северен континент Туле. Той бил населен с извънземни колонисти от звездната система Алдебаран. Те били досущ като хората, високи и руси. След потъването на континента Туле част от тях изкопали подземия под Хималаите, където се скрили и основали подземното царство Агарта със столица Шамбала. Идеята за пришълците от Алдебаран вероятно е заимствана от шумерската митология, където Алдебаран е короната на Ану, царят на боговете. Очевидно смятали, че древните богове на хората са били всъщност извънземни - идея, която ще стане популярна доста по-късно.
Алдебаранците използвали тайнствена сила врил. Космическите им кораби приличат на летящите чинии, но за чиниите хората ще узнаят доста по-късно чак след Втората световна война. Използвали задвижваща сила създадена от магнитни полета с противоположни посоки. Нацистите много се опитвали да създадат подобни летателни апарати. Запазени са проекти и снимки на експериментални модели. Обаче опитите били неуспешни. Ако нацистите бяха създали толкова авангардна технология, те биха я използвали да спечелят войната. 
Идеята за силата врил е заимствана от фантастичния роман Врил. Силата на идващата раса от Едуард Булър Литън. В него се раказва за ангелоподобна раса живееща под земята и владееща фантастичната сила врил. С нейна помощ прокопавали тунели под земята и правели много други неща. Не са ли били наясно германците, че това е фантастика. Разбира се, просто искали да прикрият действителната си идеология зад фантастиката. Идеята за подземната раса много напомня за живеещите под земята дяволи. С други думи тайните общества Туле и Врил изповядвали зле прикрит модернизиран сатанизъм. вероятно сатанизмът им бил резултат от противопостяването на евреите и повлияното от тях юдео-християнство.
Те били създадени след самия край на Първата световна война. Били с изявена антикомунистическа насоченост. Резултат от скорошния успех на комунистическата Октомврийска революция. Повлияни са от разгрома през войната и реваншистките идеи, за това търсят величието на германския народ и идеология за световното германско господство. Те са основани от образовани и културни хора.

Комунизмът. Често се счита, че комунизмът е създаден и използван от евреите или поне Октомврийската революция и СССР. Това било част от еврейски заговор за власт над света. Действитено в Октомврийската революция в Русия и след това вуправлението на СССР евреите играели значителна роля. Много от тях заемали управленските позиции в Съветска Русия. Тяхното участие във власта било прекратено едва по-късно от Сталин, който ги отстранил от властовите позиции при свойте чистки. Той не бил човека, който да служи вярно и безропотно на някаква чужда конспирация или на когото и да е. За това се освободил от евреите. Сталин бил свързан с евреите. Втората му жена била еврейка, но той се отървал и от нея. Тя се самоубила при съмнителни обстоятелства. Дали са я принудили да се самоубие или са инсценирали самоубийство, но Сталин се освободил от еврейското влияние върху себе си без излишен шум и семейни скандали като развод например.
След Октомврийската революция започнал конфликт между богатите евреи и масовото еврейство. Богатите евреи вече се били сдобили със световна власт, но не толкова богатите евреи също мечтаели за власт, а нямали богатсво за тази цел. За това те използвали комунизма и се надявали чрез него да се сдобият с власт. Някои от евреите формирали заговор чрез комунизма да властват над света. Евреите разчитали на комунистическата система и участието си в нея, за да могат да управляват. Богатите евреи пък не искали да губят богатството и върховната си власт. Така започнал конфликт между мнозинството евреи и богатата еврейската върхушка. Тя станала враг на евреите. Освен това свръхбогатите евреи малко ги било грижа за бедните. Важно за тях било да си запазят богатството. Богатите евреи дори подържали и финансирали нацистите на Хитлер, които били яростни противници на комунизма. Те се надявали и че неизбежната война между нацизма и комунизма ще изтощи, обезкърви и двете враждуващи страни. Така който и да спечели, щял да бъде отслабен и за това лесно победен после от САЩ или другите Велики сили, където богатите евреи имали значително влияние. Франция и Великобритания също се надявали на тази взаимно изтощителна война между нацисти и комунисти. В резултат те допуснали въоръжаването на Хитлер и много агресивни актове от негова страна. Така била предизвикана Втората световна война с масовото изтребление на евреи. Всичко това е дело на тези, които дърпали конците.

Кръвните линии. В теориите за конспирацията се появяват слухове и за така наречените кръвни линии. Те управляват тайните общества, масони, илюминати и други. Властта им се предава по наследство и имат някакъв по-особен произход. За кръвните линии се казва и че раждали наследници от близки роднини, от кръвосмешение, така пазели кръвта си чиста. Може би тази практика се дължи на по-особените им гени и генетично вградени способности, за това избягват смесването на свойте гени с чуждите, за да не изгубят наследствените си качества. Най-вероятно тези по-особени способности са парапсихологически - телепатия, контрол над съзнанието на другите и подобни. Това им дава власт над последователите си, а и над останалите хора. Тези кръвни линии трябва да са били създадени с методите на генното инженерство от НЛО астронавтите, за да изпълняват тяхната политика на Земята като техни агенти и наместници. Фактът, че при кръвосмешението кръвните линии не се израждат, означава, че в гените им няма генетични дефекти и не са предразположени към мутации(избягването на мутациите може да се дължи на по-добра имунна система, която отстранява мутиралите клетки), за това при тях не се наблюдава проява на генетични заболявания и дефекти въпреки смесването на еднородни гени. При кръвосмешението се смесват еднороден генетичен материал, тъй като и от близки роднини, за това съществуващи генетични дефекти могат да се проявят, а при смесването с различен, чужд генетичен материал генетичните дефекти не се проявяват, тъй като дефектните гени се дублират от чуждите здрави и се компенсират. За това при кръвосмешение се проявява израждане - проява на генетични дефекти.
Твърде вероятно е някои древни династии, които практикували кръвосмешението  като египестките фараони и перуанските инки, да са били представители на такива кръвни линии. Фараоните и инките са смятали, че са от божествен произход и се женели за собсвените си сестри за да запазят чиста божествената си кръв. Те може да са били създани от НЛО астронавтите, смятани за богове. При дългото съществуване на тези династии не се наблюдава израждане, което говори за здрави гени, може би изкуствено създадени с генно инженерство от извънземните.
В съвременната история също им хора, които можем да заподозрем във връзка с кръвните линии. Например известната фамилия финансови магнати Ротшилд, които са били най-богати хора в света продължение на векове и са управлявали на практика света в този период, са се се женели за братовчедките си, уж да не разпиляват богатството си в чужди фамилии, но може да са били от кръвна линия. Фактът, че Ротшилдови не са се изродили въпреки кръвосмесителните бракове, показва здрави гени и вероятен произход от генното инженество на НЛО астронавтите. Друг случай на кръвосмешение е този на Адам Вайсхаупт, основател на тайното общество Баварски свободни илюминати. Той се провъзгласил за висше същетво и между другото забременил своя братовчедка. Може и той да бил потомък на някоя кръвна линия или просто да се е опитал да им подражава.
Тайните общества на масони и Апостоли се свързват с древен Египет, а егепестките фараони са били от кръвна или кръвни линии. Така че тези тайни общества може да са ръководени от останалите от Египет кръвни линии.
Доказателства за съществуването на кръвните линии не липсват и може би те ни управляват тайно и в момента чрез своите тайни организации и последователи.

Във всеки случай тайните общества играят голяма роля в икономиката и политика на съвременния свят. Те действително до голяма степен го управляват. Световна конспирация има и отричането й просто работи в нейна полза, защото приспива общественото съзнание и не позволява на хората да осъзнаят кой всъщност ги управлява. Най-голямата лъжа на дявола е, че го няма.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 84029
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930