Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2016 17:40 - Конспирацията срещу свободната енергия и космическите технологии
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 361 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съществуват конспирации насочени срещу развитието  на науката и техниката в определени направления. Те са насочени главно срещу свободната енергия и технологиите за далечни космически полети.
Първо ще разгледаме конспирацията срещу свободната енергия. Ако някой открие евтина и достъпна енергия, откритието му ще бъде погребано. Официалната наука ще го отрече, защото тя е зависима от правителствата и корпорациите, които плащат. Ако някой учен все пак го подкрепи, ще бъде охулен, изолиран, уволнен и ако това не помогне, убит. Никой няма да посмее да го използва, защото конспирацията е много могъща и оказва натиск. Ако и това не е достатъчно, се преминава към физическото ликвидиране на неудобните.
Зад конспирацията срещу свободната енергия стоят много сили. На първо място богатите и влиятелни енергийните корпорации, които не искат да изпуснат печалбите си. На второ място Великите сили, които контролират пазара на енергия и не искат да изгубят монопола си над този инструмент на властта. Те имат влияние над по-слабите държави и техните правителства. Ето така конспирацията става световна. На трето място са космическите цивилизации. Рептилите например са заинтересувани от по-бързото самоунищожение на хората поради изчерпвани на ресурсите.Така те ще получат Земята освободена от човеците. Космическата общност също е заинтересувана от гибелта на човечеството, защото се страхува от неговата агресивност, алчност и ненаситност. Големите космически цивилизации с човешки произход, които се борят за власт над Земята, също са против свободната енергия по две причини. Първо, ако земляните загинат, планетат ще се освободи за тях. Второ, техните земни цивилизации, напремер САЩ, имат монопол над енергията и го изполват за завладяване и покоряване на света.

Конспирацията срещу космическите технологии. Има конспирация срещу космическите технологии. Айнщайн премахнал от второто издание на своята Обща теория на относителността разгледания в първото издание случай с геометрията и изкривяването на въртящо се с релавистична скорост тяло. Това не е случайно. Някой му е оказал влияние да не разглежда този случай, защото можело хората да се досетят, че пространството не само се изкривява от материята но и се върти заедно с нея. А при завъртане на пространството с релавистични скорости полученото изкривяване позволява преминаване през пространството без ограничения на скоростта до светлинната.
Конспирацията срещу космическите технологии се поддържа главно от космическите цивилизации. На първо място това са рептилиите, които искат да завладеят Земята. Те не искат едно технологично напреднало човечество да може да им се противопостави. На второ място е космическата общност, която е притеснена от техническия и космически напредък на човечеството, защото се страхува от евентуална земна агресия в космоса. На трето място са космическите цивилизации със земен произход, които искат да завладеят планетата. Те не искат да има опасен за тях земен космически технологичен прогрес, за да ни завладеят по-лесно.
Космическите конспиратори действат чрез свой земни агенти, на които оказват помощ, дават облаги или пък заплашват със силата си.

свободна енергия
конспиратори:
- енергийните компании
- извънземните:
 - рептилии
 - космическата общност
 - големите човешки цивилизации борещи се за Земята

космически технологии
Айнщайн - ОТО
конспиратори:
- извънземните:
 - рептилии
 - космическата общност
 - големите човешки цивилизации борещи се за Земята




Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 84147
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930