Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2016 09:09 - Пътешественици във времето
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 370 Коментари: 0 Гласове:
0



Пътуванията във времето са невъзможни, тъй като е възможно да се променя само локалното време, а не глобалното. В измененото локално време може да се материализират обекти то миналото или бъдещето. Това е като пътуване във времето.
Въртящите се черни дупки могат да материализират космически кораби от бъдещето например. Това са кораби, които ще приближат черната дупка в бъдещето и така се материализират в настоящето. Друга възможност е да са обикаляли във циркулиращото пространство на Вселена и така да са се върнали назад във времето - да са се материализирали космически кораби от бъдещето.
Възможно е в древността да са били материализирани космически кораби от бъдещето. Така може да са се появили цели космически цивилизации произлизащи от бъдещето. С тях може би се срещаме сега. Те са разселили в космоса. Живеят там. Следят ни и ни посещават, но без да разкриват истината за себе си. Те искат развитието ни да следва определен модел според техните интереси и цели. За това не ни разкриват тайните си и не са осъществили официален контакт с нас, защото това ще промени всичко, целия ни свят.
Структурата на времето. Бъдещето е разновариантно. Времето прилича на дърво, чийто ствол е миналото, а клоните се раклоняват в бъдещето. Това са различните варианти на развитие на времето. Те образуват паралелни времена. Те съществуват само в бъдещето. Когато един възможен вариант на бъдещето не се случи той изчезва. Докато е бил все още възможен е можело от него да се материализират обекти в настоящето. После те остават като обекти от паралелно несбъднато време.
Така в космоса може да има пришълци от бъдеще време, което не се е състояло. Така е възможно да има нацисти от време, в което нацизмът е оцелял или комунисти от време, в което комунизмът в СССР не е паднал.
Възможно е някои космически цивилизации да произлизат от точно такива времена и да нямат корени в настоящето.
Космическите цивилизации са не само развили се в миналото и настоящето, но и дошли от бъдещето астронавти.
Има срещи с НЛО с човешки екипаж. Те не се отличават от нас. Възможно е те са дошли от бъдещето и да са се заселили в космоса. Там да живеят сега.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 84022
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930