Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2016 10:35 - Как живеят извънземните
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 376 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Жителите на космическите цивилизации живеят в космоса на борда на огромни луксозни космически кораби. Те са истински космически градове. Това е така, защото иначе биха пренаселили планетите си. Те не умират, а се подмладяват с машини на времето - хрономашини, които могат да променят локалното време около себе си. С тях могат да възкресяват и мъртвите.
С живота на огромните космически кораби се избягва пренаселението на планетите, защото те не умират, а само се размножават.
Наблюдавани са огромни НЛО космически кораби. Някои с размери 20 - 40км, с кръгла или пурообразна форма. Може да има още по-големи кораби с размери от стотици километри например.
Тези огромни космически кораби имат всякакви удобства. Дори паркове и градини. Такива са били наблюдавани в някой случаи на контакти с НЛО. Например случаите с Катрин и със семейство Туиг. Освен дървета и растения в парковете имало животни, реки и скали. Те били истински резервати в космоса.
Дори при това положение биха възникнали проблеми от свръхнаселение, от прекалено много космически кораби, за това вероятно космическите цивилизации налагат контрол върху размножаването.
Благодарение на генното инженерство вероятно можат да създават индивиди с определени качества. Те ще могат да правят гении по поръчка, с талантите, които са им нужни. Така ще създават талантливи учени, музиканти, художници, поети, спортисти, войници и други. Няма да изпитват недостиг от таланти. От друга страна като общество, в което талантливите се правят по поръчка, те няма да ги ценят толкова много.
Космическите цивилизации с напредналите си технологии могат да произвеждат всички материални ресурси в изобилие. Така че те са задоволени със всичко. Единственият им ограничен ресурс са планетите. Развитите космически цивилизации могат да приспособяват за живот необитаеми планети. Могат да доставят на тях вода, кислород и други. Могат да променят състава на атмосферата им. Могат да распространят на тях растения и животни. Но и необитаемите планети годни за приспособяване за живот са ограничено количество.
За да избегнат войни помежду си за планети, които биха се оказали много унижожителни за тях, космическите цивилизации вероятно имат няква организация подобна на космическо ООН. Тя регулира отношенията им и възпира агресивните межту тях. Наложени са ограничения в това, колко планети може да колонизира дадена космическа цивилизация, за да има за всички. А планетите със живот на тях са неприкосновени. Не се разрешава намеса и завладяване на чуждия живот.
Не се разрешава и намеса в еволюцията на жевота на планетите освен при крайна необходимост. Иначе да не бяха позволили на съвременния човек да се появи или щяха да го модифицират генетично още при появата му, защото човекът е заплаха за тях. Той е твърде алчен и агресивен. Ако овладее космическите технологии би се превърнал в заплаха за извънземните цивилизации. Би се опитал да ги завладее и покори. За това извънземните ни държат в изолация под карантина. Ако влязят в официални контакти с нас, бихме могли до разкрием тайната на космическите технологии. Възможни са обаче и други причини за изолацията на Земята.

Краят на човечеството, ако не владее космическите технологии, е неизбежен, защото то ще изчерпи ресурсите на планетата си, не само енергиините. Може и малко по-рано да се затрие, когато започне световна война за останалите оскъдни ресурси.
Единствения изход е в усвояването на космоса и космическите технологии.

 



Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 83990
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930