Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2016 11:00 - Целта на контактите с НЛО
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 589 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Защо НЛО посещават Земята и се появяват пред хората. За да ни изследват. Едва ли. Те са могли да го направят в продължение на хиледолетие, а и могат да го правят тайно без да разберем.
НЛО се появяват пред нас, за да ни подготвят за евентуален бъдещ официален контакт и да се избегнат нежелани реакции и шок. В същото време те гледат да не ни убедят твърде много в съществуването си, защото можем да разгадаем НЛО технологиите, а хората са твърде неуравновесени и агресивни за толкота могъщо оръжие. За това не влизат и в официални контакти с нас. А може да искат да ни завладеят и за това не искат да придобием техните технологии, за да не можем да се защитаваме. Или пък провеждат глобален експеримент с човечеството и отварянето на Земята към космоса би им попречило.
Може появите на НЛО да са част от някакъв експеримент. Например проучване на поведението на хората при необичайни явления или как ще реагираме на вестта, че не сме сами във Вселената и има извънземни.
Те се стремят да поддържат някаква легенда пред нас. Да ни заблудят относно истинските си цели. За това правят привидно изследвания на хората и планетата ни. Така ни убеждават, че имат чисто научен интерес към нас. Приличат на обичаини според представата ни посетители от космоса.
Някои НЛО използват контактите, за да ни отправят и послания. Има три вида послания.
Първото е предупреждение за заплахата от ядреното оръжие.
Второто е за опазване на околната среда.
Третото послание е на космическа философия основаващата се на любовта. Тя би направила хората по-малко агресивни и по-малко опасни за космическите цивилизации.

При някои от контактите се правят генетични експерименти свързани с размножаването. Това може да е подготовка на човешкото съзнание за нов ред, който ще ни бъде наложен от космическите цивилизации. Той ще се основава на усъвършенстването на човешката раса. Така евгениката(планомерното селективно размножаване) и генното инженерство ще са реалност в нашия живот.
Има и друг тип експерименти правени от НЛО. Поставянето на импланти. Вероятно това е подготвка на съзнанието за масово имплантиране на не толкова благонадежните индивиди и контролирането им. Онези, които са толкова опасни ,че имплантите не биха ги овладели, вероятно ще бъдат отстранявани по някакъв начин. Ако имплантите можеха да наплавят всики добри, отдавна щяха да имлантират всички и да решат проблема с лошото и опасно човечество. Или някой планира нов световен ред на тотален контрол над хората включително и над съзнанието им.

Обезобразяванията на животни и в много редки случаи на хора също имитират научен интерес и изследвания. Те са откривани мъртви, с източена кръв и изрязани органи. Хирургическите разрези са изключително точни и са правени с високотехнологични инструменти.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 84121
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930