Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2016 11:09 - Изолацията на Земята
Автор: nlonauka Категория: Други   
Прочетен: 468 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вселената е голяма и вероятността за извънземен живот и цивилизации е голяма. Има срещи с НЛО доказващи съществуването на космически цивилизации, които могат да ни посещават.Въпросът е защо не влизат в официални контакти с нас. Защо не дойдат открито,а ни посещават крадешком.
Човечеството като цяло е интелектуално и морално непригодно за космическа цивилизация и потенциално опасно за другите космически цивилизации както и за самото себе си. За това то се държи в изолация от космическите цивилизации и те не влизат в официални контакти с нас, защото при официален контакт бихме получили космически технологии. Само ако човечеството се промени могат да контактуват с нас. Все едно да дадеш ядрени оръжия на диваци.
Хората може да поискат да завладеят планетите на извънземните. Биха могли да започнат да налагат своя ред на извънземните, например свобода и демокрация по своите разбирания.
Извънземните биха се предпазили от една твърде агресивна и неуравновесена цивилизация. За това ни държат в изолация. Ако можеха да ни направят по-добри с превъзпитание, отдавна да са ни превъзпитали, но не може. Злото е вкоренено в човешката природа. Извънземните знаят точно бъдещето, защото имат машини на времето. Така че опасността от земляните и невъзможността за превъзпитанието им са напълно реални, а не хипотетични.
Какъв е изходът за извънземните, ако човечеството един ден се сдобие с космически технологии. Има три варианта.
Първият е да ни унищожат. Но това е твърде безмилостно. Освен това в космоса има хора. Има срещи с чисто човешки екипаж на НЛО. Това показва, че няма да бъдат унищожени всички, а поне някои ще се спасят.
Вторият е да не сторят нищо, но това е твърде глупаво от тяхна страна.
Третият е да променят природата на човечеството. Това е възможно с помощта на евгениката(подобряване на човечеството чрез селекция) и генното инженерство.
Изходът е селекция на човечеството, премахване на злите, алчните, подлите.
Те биха провели тази селекция и сега, но не го правят по етични съображения по които чистката е нежелателна.
Доказателство, че извънземните се готвят за селекциониране на човечеството, са срещите с НЛО с нацистки  екипаж. Нацистите планирали селекция на хората. Те са селекционери. За това извънземните са взели нацисти като свои служители и помощници при бъдещата селекция. Но нацисткото присъствие в космоса може да се обясни и с пътуванията във времето. Нацистите може да са дошли в миналото от друго бъдеще, в което нацизма е оцелял и развил космически технологии.(Нацистите не са имали космически технологии през Втората световна война, защото иначе ни биха я загубили, на са се опитвали да напрявят безуспешно летящи чинии.)
В космоса може да има борба между изолационисти(тези които искат вечна изолация на Земята  на всяка цена и избягване на селекцията по етични съображения) и селекционери(които искат да подложат човечеството на селекция). Един ден селекционерите могат да надвият и тогава ще дойде Страшния съд.
Какво ще стане с лошите хора. Ще ги унищожат или ще ги настанят в резервати, нещо като концлагери.
Но може в космоса да има само изолационисти и да няма селекционери по етични съображения. За това толкова строго ни държат в изолация. Ако овладеем космическите технологии няма да ни подложат на селекция. В този случай държат нацистите само за сплашване. Това е ловка извънземна измама. Искат да ни уплашат, че ще ни селекционират, а всъщност няма да го направят. Така карат земните лидери да не посягат към разработване на космически технологии и овладяване на космоса под страх от селекция. А действителни причини за страх няма, защото космическата общност само ни плаши, но няма да ни селекционира. Тя се бои от нас, но въпреки това ще приеме риска от превръщането ни космическа цивилизация и потенциална заплаха за тях. Само ни държат в изолация и няма да предприемат драстични мерки, ако овладеем далечните космически полети.
Причина за изолацията може да е друга. Възможно е да е наложена от космически цивилизации, които искат да завладеят Земята и не искат тя да е технологично развита, за да я завладеят по-лесно. Те може да са със земен произход, астронавти дошли от бъдещето и разселили се в космоса, за това са заинтересовани да завладеят планетата ни, когато има толкова много свободни планети в космоса. Земята е родната им планета и за това е важна за тях. Наличието на срещи с човешки екипажи на НЛО, които очевидно произлизат от Земята, потвърждава тази хипотеза.
Причината да не са ни завладели до сега е, че имат съперници искащи също да завладеят Земята и ги възпират или космическата международна общност не им позволява да завладяват планети, както си искат.
Вероятно и двата варианта са верни. Извънземните се боят от земната агресия, а космическите цивилизации със земен произход се борят да завладеят Земята.


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nlonauka
Категория: Други
Прочетен: 83921
Постинги: 98
Коментари: 0
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930